18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Βάλια Βαγιωνάκη για Μαρία Βλαζάκη: “Τα ψέματα έχουν κοντά πόδια και θα απαντηθούν στη Βουλή”

Ημερομηνία:

Και η βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Βάλια Βαγιωνάκη δημοσίευσε κείμενο για το “χορό της αθλιότητας”, όπως είπε, που έχει στηθεί γύρω από το πρόσωπο της αναπληρώτριας Γ.Γ. Πολιτισμού και χανιώτισσας Μαρίας Ανδρεαδάκη – Βλαζάκη. Όπως έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook: “Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Άλλοι πρέπει να ανησυχούν!”

Ολόκληρο το κείμενο έχει ως εξής:

Όταν τα επιχειρήματα απουσιάζουν, τα ψέματα και η αθλιότητα περισσεύουν. Μετά τα «Παραπολιτικά», το χορό της αθλιότητας (δυστυχώς) κρατά με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τον αναπληρωτή Υπουργό Πολιτισμού, ο Νίκος Νικολόπουλος, αναπαράγοντας τα ψεύδη και τις αθλιότητες δημοσιεύματος που αφορά το πρόσωπο της αναπληρώτριας Γ.Γ. Πολιτισμού, Μαρίας Ανδρεαδάκη – Βλαζάκη. Την γνωρίζω από το γυμνάσιο, όπως την γνωρίζουν κι όλα τα Χανιά. Η Μαρία δε χρειάζεται συνηγόρους. Το ήθος, η εργατικότητα και η αξιοπρέπεια την χαρακτηρίζουν απόλυτα. Τα ψέματα έχουν κοντά πόδια και θα απαντηθούν στη Βουλή. 

Αναρωτιέμαι όμως που αποσκοπεί αυτή η επίθεση; Μήπως θέλουν να προλάβουν και να συγκαλύψουν τα έργα και της μέρες της προηγούμενης ηγεσίας του Υπουργείου, επί ημερών ΝΔ – ΠΑΣΟΚ; Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Άλλοι πρέπει να ανησυχούν!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ