15.8 C
Chania
Wednesday, May 1, 2024

Βάφουν εθελοντικά το 2ο Οικολογικό Νηπιαγωγείο Χανίων

Ημερομηνία:

Δράση εθελοντισμού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαρτίου στα Χανιά.

Μία ομάδα ατόμων από τα Χανιά στα πλαίσια της δράσης “12 μήνες 18 πόλεις” της εταιρείας Annie Sloan θα βάψουν το 2ο Οικολογικό Σχολείο Χανίων με χρώματα που προσφέρει η εταιρεία.

Όπως αναφέρετε σε σχετικό επεξηγηματικό δελτίο τύπου της εταιρείας:

Επιλέξαμε φορείς σε κάθε γωνιά της Ελλάδας που παλεύουν για το κοινό καλό και με τα πινέλα μας, θα ομορφύνουμε εθελοντικά τους χώρους που φιλοξενούν την ελπίδα και το σεβασμό στον άνθρωπο.

Για 1 χρόνο, για 12 ολόκληρους μήνες, ένας εκπρόσωπός μας σε διαφορετική πόλη στην Ελλάδα, αναλαμβάνει μία δράση με τοπικό φορέα ώστε να καλύψουμε δράσεις σε όλη την χώρα!

Να σημειώσουμε ότι παρόμοιες δράσεις στην Κρήτη θα συμβούν και στη Σητεία στο ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Δήμου Σητείας αλλά και στο Ηράκλειο στο Παράρτημα προστασίας παιδιού Ηρακλείου.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ