21.8 C
Chania
Friday, May 17, 2024

Βέλη Τζουμάκα σε Κασσελάκη: «Τον έφερε και τον φύτεψε στον ΣΥΡΙΖΑ το σύστημα της διαπλοκής» – Οι μπηχτές για τον ρόλο του Πολάκη

Ημερομηνία:

Τα βέλη του κατά του υποψήφιου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη έριξε ο συνυποψήφιος του στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών Στέφανος Τζουμάκας, υποστηρίζοντας ότι τον «φύτεψε» ένα σύστημα που αποσκοπεί στη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Τζουμάκας επεσήμανε, μιλώντας στο Kontra 24 πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανέλυσε τα αίτια της βαριάς ήττας του στις βουλευτικές εκλογές και υπογράμμισε πως όλες οι «μεθοδεύσεις» που έγιναν έκτοτε ήταν για να μην μπει το κόμμα σε αυτή τη διαδικασία και να συζητήσει επί της ουσίας γιατί οδηγήθηκε στη συντριβή στις κάλπες.

Σημείωσε πως η αξιωματική αντιπολίτευση περνάει «κρίση ηγεσίας» και προέβλεψε πως «θα συνεχιστεί και την επόμενη περίοδο», ενώ εκτίμησε πως θα υπάρχει και «κρίση πολιτικής γιατί κάποιες επιλογές δεν θα γίνουν δεκτές, αλλά και κρίση πολιτικής ενότητας».

Ο ίδιος υποστήριξε πως το σύστημα διαπλοκής και ολιγαρχίας «μπήκε μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ για να ελέγξει την εκλογή προέδρου».

«Θέλουν ένα τίποτα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, που να λέει αέρα κοπανιστό, για να χάσει τις ευρωεκλογές», τόνισε.

Αναφερθείς στον Στέφανο Κασσελάκη, είπε ότι τον «έφεραν» και τον «φύτεψαν» με σκοπό τη διάλυση του κόμματος. «Είναι ο εκπρόσωπος της διάλυσης του χώρου. Δεν έχει καμία σχέση με τις ιδεολογικές αρχές του χώρου, τις πολιτικές αρχές του, την εξέλιξη του, τη διαδρομή του και τους αγώνες», είπε.

Για να συνεχίσει με σαφείς υπόνοιες για τον Πολάκη:

Υπάρχει ένα ρεύμα τιμωρητισμού. Είναι ένας από τους λόγους που έχασε ο ΣΥΡΙΖΑ. Διότι υπήρχε μία ομάδα η οποία αυτή είναι που στηρίζει έναν υποψήφιο που έλεγε “θα σας δείξουμε εμείς”, “θα δείτε την άλλη φορά τι θα γίνει!”, “την άλλη φορά θα είναι αλλιώς!”. Και γιατί το λέω καραδεξιό σύστημα; Γιατί χτυπάει πρόσωπα και όχι το σύστημα! Τα βάζουν με πρόσωπα και το σύστημα ορνιθοτροφείο! Δεν κουνιέμαι φύλλο… Αυτό δεν είναι Αριστερά, αυτό δεν είναι προοδευτική παράταξη, είναι παρακμή!

ethnos.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το δημογραφικό πέρα από ευχολόγια

Του Αργύρη Αργυριάδη, Δικηγόρου Τα πράγματα είναι απλά. Οι αριθμοί...

Καρκίνος: Θα μπορεί να ανιχνεύεται 7 χρόνια πριν τη διάγνωση

Δύο βρετανικές μελέτες, που δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό περιοδικό «Nature...

Προεκλογική Εκδήλωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων με Κουντούρα, Παπαργυρόπουλο, Τσίπρα και Λεκατσά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ. οργανώνει Προεκλογική...

Συνάντηση Ν. Καλογερή με Υφυπουργό Υποδομών – Τι συζήτησαν

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφθηκε ο Υφυπουργός...