18.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Βίκυ Σταμάτη: Παίρνω διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω

Ημερομηνία:

Την απόφασή της να πάρει διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης η Βίκυ Σταμάτη, δύο ημέρες μετά την εκ νέου καταδίκη της από το Εφετείο για την υπόθεση των εξοπλιστικών και την απόφαση του δικαστηρίου να επιστρέψει στη φυλακή.

Στην ανακοίνωση του δικηγόρου της Νίκου Αγαπηνού η κυρία Σταμάτη επικαλείται για την απόφασή της το παιδί της.

Κάνει λόγο για «ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω».

Τονίζει ότι καταδικάστηκε άδικα δύο φορές από τη Δικαιοσύνη «μόνο και μόνο επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου “Τσοχατζόπουλου”».

«Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε» καταλήγει η Βίκυ Σταμάτη.

Όλη η ανακοίνωση του δικηγόρου της κυρίας Σταμάτη έχει ως εξής:

«Καταδικάστηκα άδικα δύο φορές από τη Δικαιοσύνη μόνο και μόνο επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου «Τσοχατζόπουλου». Από τα βάθη της ψυχής μου σπαράζω αλλά ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί και ως εκ τούτου έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω.

Αυτό μου το επιβάλλει η διαφύλαξη της ψυχής του ανήλικου παιδιού μου αλλά και γενικότερα της οικογενειακής ισορροπίας, όση αυτή που έχει απομείνει.

Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε».

Η ποινή εκτελέστηκε. Το ανωτέρω δελτίο Τύπου εδόθη εντολή στη δικηγορική εταιρεία ΝΙΚΟΣ ΑΓΑΠΗΝΟΣ από την κ. Βίκυ Σταμάτη να αποσταλεί ενώ ταυτόχρονα στην εν λόγω εταιρεία εδόθη εντολή από την κ. Βίκυ Σταμάτη για το χειρισμό της υποθέσεως διαζυγίου της ίδιας.

Στο Εφετείο οδηγήθηκε μεσημέρι της Τετάρτης  η Βίκυ Σταμάτη. Αποχωρώντας από το σπίτι της στο Χαλάνδρι, η κυρία Σταμάτη φρόντισε να δείξει την ενόχλησή της προς τους δημοσιογράφους που την περίμεναν ανυπομονώντας για μια δήλωσή της. Πώς αντέδρασε όταν είδε τους δημοσιογράφους και τους φωτορεοπόρτερς να την απαθανατίζουν; Δεν φώναξε αλλά προέβη σε μια επίδειξη υψηλής «γαλατικής» ευγένειας, υψώνοντας το μεσαίο της δάχτυλο.

protothema.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Κοινή ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων για την εισβολή αστυνομικών σε σπίτι φοιτήτριας

Με κοινή τους ανακοίνωση οι φοιτητικοί συλλόγοι Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας,...

Πορεία στις γειτονιές της Νέας Χώρας ενάντια στην ξενοδοχοποίηση στο Λόφο Καστέλι

Παρέμβαση - πορεία στην γειτονιά της Νέας Χώρας πραγματοποιήθηκε...

Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Η Ισπανία θα παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους για τα...