25.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση με τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης – Ο ήρωας εφοριακός που τον αφόπλισε | Βίντεο

Ημερομηνία:

Ενα συγκλονιστικό βίντεο από κάμερα ασφαλείας, δείχνει καρέ-καρέ την επίθεση με τσεκούρι που έκανε ο 45χρονος άνδρας στην ΔΟΥ Κοζάνης, τραυματίζοντας 4 υπαλλήλους, εκ των οποίων τους δύο σοβαρά.

Στο βίντεο φαίνεται η είσοδος του δράστη στην ΔΟΥ. Ο άνδρας με τη γενειάδα και το σάκο, πηγαινοέρχεται στον διάδρομο της εφορίας σχετικά ψύχραιμος δίχως τίποτα να προδίδει τι προθέσεις του. Κάποια στιγμή, ανοίγει μια πόρτα, μπαίνει ψύχραιμος μέσα, ανοίγει την τσάντα του, βγάζει το τσεκούρι και αρχίζει να χτυπά ανελέητα με το τσεκούρι μια υπάλληλο. Οι συνάδελφοί της αρχίζουν και τρέχουν αλλόφρονες για να ξεφύγουν.

Ο δράσης συνεχίζει απτόητος και με μανία. Βρίσκει άλλη μια εφοριακό και της επιτίθεται με μανία και καταφέροντάς της αλλεπάλληλες τσεκουριές. Επικρατεί αλλοφροσύνη.

Λεπτά αργότερα, ο θαρραλέος προϊστάμενος του τμήματο κεφαλαίου της ΔΟΥ Κοζάνης, σπεύδει και προσπαθεί να σταματήσει τον οπλισμένο με τσεκούρι δράστη. Ακολουθούν εναγώνια λεπτά σώμα με σώμα πάλης τα οποία έδωσαν πολύτιμο χρόνο για να φύγουν οι υπάλληλοι που κινδύνευαν. Στην πορεία άλλοι δύο σπεύδουν σε βοήθεια του προϊσταμένου και καταφέρνουν να τον ακινητοποιήσουν.

Δείτε το βίντεο που δημοσιοποίησε το Protothema.gr -Προσοχή: Σκληρές εικόνες

https://www.youtube.com/watch?time_continue=139&v=00xV22ih5zM&feature=emb_logo

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση ο 56χρονος εφοριακός

Ένας εκ των τραυματιών νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο 56χρονος που νοσηλεύεται στη 2η ΜΕΘ του Νοσοκομείου, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι από το χτύπημα που δέχτηκε με το τσεκούρι. Σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή του.

Κρίσιμη είναι και η κατάσταση μίας 66χρονης εφοριακού, η οποία φέρει σοβαρά τραύματα σε πρόσωπο και κεφάλι ενώ έχασε το δεξί της μάτι και πρέπει να υποβληθεί σε πολλαπλές επεμβάσεις για την πλήρη αποκατάσταση της. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της έχει σταθεροποιηθεί.

Η ασθενής  Π. Θ. 67 ετών, νοσηλεύεται στη Β Μονάδα  Εντατικής Θεραπείας με μηχανική υποστήριξη. Είναι σταθερή αιμοδυναμικά. Έγινε εκτίμηση της κατάστασης της από γναθοχειρουργό και τον Σ. Διευθυντή της οφθαλμολογικής λόγω της βλάβης στο πρόσωπο, αναφέρει χαρακτηριστικά το ιατρικό ανακοινωθέν.

Η ασθενής Μ.Μ. 47 ετών φέρει θλαστικό τραύμα, κάταγμα κρανίου, χτυπήματα στην πλάτη και είναι σταθερή αιμοδυναμικά. Πρόκειται για τη γυναίκα που έσωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ο διευθυντής της ΔΟΥ πέφτοντας πάνω στον δράστη και κατάφερε να τον αφοπλίσει μαζί με έναν άλλο υπάλληλο της Εφορίας.

Με πληροφορίες από  iefimerida.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προσωρινή φιλοξενία στην Αγυιά για τους μετανάστες που βρέθηκαν στη Γαύδο

Σε χώρο φιλοξενίας στην Αγυιά Χανίων μεταφέρθηκαν και φιλοξενούνται...

Από το Σπολέτο της Ιταλίας στα Χανιά για… εκπαίδευση!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα ευρωπαϊκό έργο “PON...

Αθώος λόγω αμφιβολιών ο Γ. Παπαντωνίου

Aθώος λόγω αμφιβολιών κρίθηκε ο Γιάννος Παπαντωνίου για ξέπλυμα...