24.8 C
Chania
Sunday, September 8, 2024

Βίτσας: Να γίνει συνέδριο γρήγορα, είτε είναι ο Κασσελάκης στη Νέα Υόρκη είτε με τους εσκιμώους

Ημερομηνία:

Ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι χθεσινές ειρωνικές δηλώσεις του Δημήτρη Βίτσα για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Αναφορικά με την απουσία του Στέφανου Κασσελάκη στη Νέα Υόρκη, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε, με εμφανή δόση ειρωνείας, μιλώντας στην ΕΡΤ: «Το κόμμα το δικό μου πρέπει να κάνει δύο βήματα: Το πρώτο να συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία είτε είναι ο κ. Κασσελάκης στη Νέα Υόρκη είτε είναι με τους εσκιμώους».

Όταν οι δημοσιογράφοι επέμειναν για το σημειολογικό του πράγματος να συμμετάσχει μέσω τηλεδιάσκεψης ο κ. Κασσελάκης στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, ο κ. Βίτσας απάντησε:

«Μην το κοροϊδεύουμε, ο άνθρωπος έπρεπε να πάει. Δεν ξέρω κιόλας – αν και πιστεύω ότι το να λες την αλήθεια είναι το πιο safe πράγμα. Έφυγε και πήγε 10-15 ημέρες στην Αμερική, θα παρακολουθήσει την Πολιτική Γραμματεία με zoom. Ωραία. Γιατί δεν λέει ότι “εγώ πηγαίνω στην Αμερική γι’ αυτόν το λόγο”; Πέρα από τα γελοία που ακούω, ότι πήγα να πάρω τα ρούχα μου, να βοηθήσουμε όλοι και να αγοράσει καινούργια ρούχα. Ο καθένας βγαίνει και λέει ό,τι θέλει, ότι υπάρχει μια δίκη σε εξέλιξη και πρέπει να βρίσκεται, έχω ακούσει και άλλα πράγματα. Είναι αλήθεια; Μπορεί. Δεν είναι αλήθεια; Πάλι μπορεί. Δεν είναι όμως το μείζον θέμα. Το κυρίαρχο θέμα είναι ο πολιτικός μας στόχος».

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ: Εξαγγελία 45 μέτρων και επίκληση στην σταθερότητα

Με έμφαση στις 1.000 ημέρες που έχει ακόμα διάρκεια...

Η κίνηση του πατέρα Κασσελάκη στην ΚΕ που ξεσήκωσε το Twitter

Κύμα σχολιασμού στα social media επέφερε η παρουσία του πατέρα...

Τέμπη: Νέα «πυρά» της Καρυστιανού κατά Μητσοτάκη

Η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023...

Χανιά: Οι διάλογοι σοκ του ιερέα με την σύζυγό του μπροστά σε Μητροπολίτη

Δεν σταματούν να έρχονται στη δημοσιότητα οι αποκαλύψεις για...