12.8 C
Chania
Friday, January 2, 2026

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Πρόσωπο «μυστήριο» στην υπόθεση του 20χρονου φοιτητή

Ημερομηνία:

Μυστηριώδης γυναίκα είχε ειδοποιήσει για το που βρίσκεται ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, όπως επιβεβαιώνει ο πρόεδρος της Γραμμής Ζωής, Γεράσιμος Κουρούκλης.

Πάνω από 20 άτομα έχουν καταθέσει στην ανακρίτρια της υπόθεσης του αδικοχαμένου 20χρονου φοιτητή, όπως αναφέρει στην εφημερίδα «Espresso» ο δικηγόρος της οικογένειας, Δημήτρης Μπούκας. Κανείς όμως δεν γνωρίζει το πότε θα τελειώσει η διαδικασία, καθώς συνεχώς προκύπτουν νέα σημαντικά στοιχεία στην υπόθεση.

Την ίδια στιγμή μυστήριο καλύπτει την ταυτότητα μιας γυναίκας που φέρεται ότι τηλεφώνησε στις 20 Φεβρουαρίου 2015 στο κέντρο της Γραμμής Ζωής και αποκάλυψε ότι ο Βαγγέλης ήταν κοντά στη λίμνη. Αν και ο δικηγόρος δήλωσε ότι δεν γνωρίζει κάτι για τη γυναίκα ο πρόεδρος της Γραμμής Ζωής Γεράσιμος Κουρούκλης επιβεβαιώνει το τηλεφώνημα. «Τότε οι έρευνες για τον Βαγγέλη είχαν επεκταθεί και εκτός Ιωαννίνων, στην Αθήνα και στον Πειραιά. Βράδυ Παρασκευής, πριν από την Καθαρά Δευτέρα του 2015 μια νεαρή κοπέλα έκανε ένα τηλεφώνημα 20 δευτερολέπτων. “Το παιδί βρίσκεται κοντά στη λίμνη” είπε. Η κοπέλα βρέθηκε και κατέθεσε», ανέφερε ο κ. Κουρούκλης.

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Κωνσταντίνου Μάντζαρη. «Η εντολή την οποία λάβαμε είναι όχι μόνο να βοηθήσουμε το δικαστήριο να αθωωθεί ο συγκεκριμένος επιστήμων και άνθρωπος, αλλά και να στραφούμε νομικά κατά οποιουδήποτε μέχρι σήμερα έχει θίξει την τιμή, την προσωπικότητα και την υπόληψή του» είπε ο κ. Κούγιας.

newsbomb.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηράκλειο: Οργή και αγανάκτηση – Έκαναν γιορτές χωρίς χρήματα χιλιάδες ξενοδοχοϋπάλληλοι

Γιορτές χωρίς χρήματα έκαναν χιλιάδες εργαζόμενοι στον Επισιτισμό - Τουρισμό στη...

ΠΑΓΝΗ: Ραντεβού… ούτε για δείγμα στα μισά από τα τακτικά Ιατρεία

Η Ελλάδα καταγράφει το υψηλότερο ποσοστό ιδιωτικών πληρωμών υγείας στην...