22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Βαλαβάνη: Ζητώ την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τον Αυγενάκη

Ημερομηνία:

Με αφορμή τις ερωτήσεις του Λευτέρη Αυγενάκη, στις οποίες όπως έχει επισημάνει την “φωτογραφίζει, ως την υπουργό που αποδέσμευσε άμεσα προθεσμιακές καταθέσεις πριν κλείσουν οι τράπεζες”, η Νάντια Βαλαβάνη ζήτησε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης.

Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μετά από τον συνεχιζόμενο βομβαρδισμό Βουλής και Πρωθυπουργού με ερωτήσεις του κ. Λευτέρη Αυγενάκη και την  αναπαραγωγή τους στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, ζητώ την άμεση παρέμβαση της, κατ΄ εξοχήν θεσμικά αρμόδιας, Ελληνικής  Δικαιοσύνης. Παραμένει ωστόσο το ερώτημα που έθεσα ήδη, για ανθρώπους που πιστεύουν ότι η διαφθορά είναι ο φυσικός τρόπος συνύπαρξης των ανθρώπων. Είναι τυχαίο άραγε ότι η λάσπη που όσοι τη χειρίζονται  – πολιτικοί και δημοσιογράφοι – γνωρίζουν ότι «κολλά» ανεξάρτητα και πέραν πάσης πραγματικής και υπαρκτής απόδειξης, εκτοξεύεται αυτές τις πιο κρίσιμες για την πολιτική ιστορία του τόπου μέρες;”

koutipandoras.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ