18.8 C
Chania
Thursday, May 9, 2024

Βαρουφάκης: Οι εκλογές γίνονται για να ακυρωθεί το δημοψήφισμα. ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει

Ημερομηνία:

Ο Γιάννης Βαρουφάκης ψήφισε Λαική Ενότητα, επιβραβεύοντας -όπως είπε βγαίνοντας από το εκλογικό κέντρο- το ήθος και τη συνέπεια της Νάντιας Βαλαβάνη και του Κώστα Ήσυχου, με τους οποίους εργάστηκε από κοινού τους μήνες που ήταν υπουργός.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών ψήφισε στο Παλαιό Φάληρο και μετά την ψήφο του, δήλωσε:

«Οι εκλογές γίνονται για να ακυρωθεί το δημοψήφισμα και να βγει κυβέρνηση από κόμματα που θα εφαρμόσουν ένα πρόγραμμα που θα αποτύχει.

Μου είναι απολύτως αδύνατο να υποστηρίξω ένα κόμμα που δεσμεύεται να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο να αποτύχει. Προσωπικά είπα ότι στηρίζω δύο συναδέλφους που εκτίμησα το ήθος τους απέναντι στη διαπλοκή.

Είναι δεδομένο ότι το πρόγραμμα αυτό δε βγαίνει. Είναι αδιέξοδο, στο λένε και οι εταίροι».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την αλλαγή της ψήφου του είπε: ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ