17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: «Όπως έστρωσε, ας κοιμηθεί» λένε πρώην σύζυγος και γιος του Ηλία Μίχου – Απόπειρα αυτοκτονίας από γνωστό ιερέα

Ημερομηνία:

Την πλάτη στον Ηλία Μίχο έχουν γυρίσει τόσο η πρώην σύζυγός του όσο και ο γιος του μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τα Σεπόλια – «Δεν θέλουμε να έχουμε σχέση μαζί του» λένε

Ούτε να ξέρουν τον Ηλία Μίχο δεν θέλουν η πρώην σύζυγός του και ο γιος του μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης του βιασμού και της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τα Σεπόλια. Και αυτός είναι και ο λόγος, άλλωστε, που οι προσπάθειες που έχει κάνει ο 53χρονος να επικοινωνήσει με την οικογένειά του, μέσα από τις φυλακές Γρεβενών, έχουν πέσει στο κενό…

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο Ηλίας Μίχος έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τα δύο αυτά πρόσωπα είτε μέσω του συνηγόρου του είτε με τηλεφωνήματα από καρτοτηλέφωνο των φυλακών. Οι κλήσεις αυτές, όμως, έχουν μείνει αναπάντητες, καθώς τόσο η πρώην σύζυγός του όσο και ο γιος του δεν θέλουν να έχουν πλέον την παραμικρή σχέση και επαφή μαζί του, διαχωρίζοντας πλήρως την στάση και την ζωή τους από τη δική του. Χαρακτηριστική η δήλωση της πρώην συζύγου και του γιου του Ηλία Μίχου: «Επιβεβαιώνουμε ότι έχει προσπαθήσει πολλές φορές να επικοινωνήσει μαζί μας… και τώρα τηλεφωνεί μέσα από την φυλακή. Όμως, δεν επιθυμούμε να έχουμε την οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του. Δεν θέλουμε να έχουμε σχέση μαζί του. Όπως έστρωσε, ας κοιμηθεί». Εντωμεταξύ ο Ηλίας Μίχος φέρεται να είναι εξοργισμένος με δηλώσεις που του αποδίδονται την ώρα που παρακολουθεί από την τηλεόραση εκπομπές και δελτία ειδήσεων που αναφέρονται στην φρικτή υπόθεση του βιασμού της 12χρονης για την οποία ο ίδιος έχει προφυλακιστεί.

«Βόμβες» Κατερινόπουλου για το κύκλωμα βιασμού και παιδεραστίας στα Σεπόλια

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» και στον Alpha, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, αναφερόμενος στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης, σημείωσε: «Θα ευχόμουν να μην υπάρχει αστυνομικός στην υπόθεση. Μέχρι το βράδυ θα ξέρουμε. Αν υπάρχει αστυνομικός είναι ένα χτύπημα στον θεσμό», ανέφερε και πρόσθεσε: «Χθες στην Ελευσίνα συνέλαβαν έναν 70χρονο σε κεντρικό δρόμο μέσα σε αυτοκίνητο, ο οποίος έκανε πράγματα τρελά. Σάτυρους πάντα είχε, βιαστές είχε αλλά λιγότερους. Οι περιπτώσεις με θύματα παιδιά είναι μετρημένες στα δάχτυλα», τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος.

«Η ιστορία δεν έχει τελειώσει, θα μας απασχολήσει για μέρες ακόμα. Το κοριτσάκι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Όταν έμαθε ότι η μαμά προφυλακίστηκε, το παιδί προσωρινά θα “κλείδωσε” το στοματάκι του. Βέβαια, δεν είναι να μιλήσει το παιδί, μιλούν τα στοιχεία», ανέφερε σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια. «Πρόκειται για κύκλωμα, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Όταν το παιδί αυτό το πήγαιναν στον οίκο ανοχής ήταν κύκλωμα. Δεν είναι εύκολο να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και άλλα παιδιά. Εκτιμώ ότι δεν μπορεί να αφορά μόνο ένα παιδί, αφορά και άλλα παιδιά η υπόθεση», υπογράμμισε.

«Πολλά είδαν το φως της δημοσιότητας που δεν θα έπρεπε να βγουν γιατί μια προανάκριση για να είναι επιτυχημένη πρέπει να είναι μυστική. Αν τα στοιχεία σε βάρος της μάνας δεν ήταν ατράνταχτα ειδικά για το παιδί δεν θα είχε συλληφθεί. Αν χειριζόμουν την υπόθεση, θα προσπαθούσα με νύχια και με δόντια να την κρατήσω λίγες μέρες ακόμα στο περιθώριο για να μιλήσει το παιδί περισσότερο από όσο είχε μιλήσει», είπε ο κ. Κατερινόπουλος.

Την ίδια ώρα, γνωστός ιερέας των Αθηνών νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας για την υπόθεση του βιασμού και της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τα Σεπόλια, σύμφωνα με το ekklisiaonline. Οπως αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον του ιερέα, ο συγκεκριμένος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης και γι’ αυτό φέρεται να επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο ιερέας διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού άνθρωπος από το περιβάλλον του τον βρήκε λιπόθυμο στο σπίτι του. Το στενό του περιβάλλον αφήνει να εννοηθεί πως ο ιερέας είχε πικραθεί πάρα πολύ που το όνομά του έχει εμπλακεί στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης, καθώς υπήρχαν πολλές μαρτυρίες κατοίκων για τη σχέση του με τον 53χρονο Ηλία Μίχο που βρίσκεται στη φυλακή για τους βιασμούς και τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...