13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Βιασμός 4χρονου: Το παιδί ούρλιαζε στην ιατροδικαστική εξέταση, δήλωσε η μητέρα του – Τι ισχυρίζεται ο πατέρας

Ημερομηνία:

Τις φρικιαστικές στιγμές που φέρεται να έζησε στα χέρια του πατέρα του, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε το 4χρονο αγόρι κατ΄ εξακολούθηση, και μάλιστα βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του παρουσία της γιαγιάς του παιδιού, αποκάλυψε η μητέρα του.

«Θέλω να φανεί η αλήθεια, να βγει επιτέλους στο φως για αυτά τα τέρατα που προσπαθούν με κάθε τρόπο να μη φανούν τα πρόσωπά τους», είπε η μητέρα του 4χρονου μιλώντας στο Mega.

«Έδωσα συνεπιμέλεια και μέσα από τη συνεπιμέλεια έμαθα όλα τα πράγματα που κακοποιούσαν το παιδί. Όλα αυτά που ομολογεί το παιδί μου αυτά τα φριχτά. Το έχω μεγαλώσει με τόση παιδεία, αγάπη, αφοσίωση» πρόσθεσε.

Η μητέρα του ανήλικου σημείωσε πως ο 4χρονος «ούρλιαζε» κατά την ιατροδικαστική εξέταση«Δε φαντάζεστε πόσο ταραγμένο ήταν. Έκλαιγε και σπάραζε. Τέσσερις μήνες έκαναν να φύγουν οι μελανιές».

Όπως η ίδια σημείωσε, το παιδί σήμερα: «είναι αρνητικό σε μεγάλο βαθμό να πάει στο σχολείο. Πρέπει να κοινωνικοποιηθεί. Φοβάμαι για το μέλλον του, ζητώ δικαιοσύνη. Αυτά τα τέρατα θέλω να πληρώσουν για το κακό που έκαναν στο παιδί μου».

«Το παιδί μου τα έζησε όλα αυτά. Κανονικά έπρεπε να μαθαίνει παραμύθια και εκείνος λέει ότι είναι μεγάλος. Είμαι σε σοκ, προσπαθώ να τον στηρίξω»

Η σοκαριστική κατάθεση της μητέρας

Η υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια μετά την καταγγελία της μητέρας του η οποία αντιλήφθηκε πως το παιδί έφερε σημάδια σε όλο του το σώμα και άρχισε να εκφράζει μια ασυνήθιστη, για την ηλικία του, σεξουαλική συμπεριφορά.

«Όταν παρέλαβα το παιδί πήγαμε μαζί στο σούπερ μάρκετ και εκεί σε μια στιγμή που έβγαλε το παιδί το καπέλο είδα ότι ήταν χτυπημένος στο μέτωπο από την αριστερή πλευρά. Τότε του είπα να σηκώσει τη μπλούζα του και διαπίστωσα ότι ήταν χτυπημένο και στο στέρνο. Στη συνέχεια, όταν πήγαμε σπίτι και τον έκανα μπάνιο είδα ότι ήταν χτυπημένος στα πόδια και στα χέρια», ανέφερε η μητέρα στις αρχές Ιουλίου, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του παιδιού από το σπίτι του πρώην συζύγου της.

Στη συνέχεια, η 38χρονη περιγράφει πώς κατάλαβε ότι το παιδί της έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και ποιος είναι ο δράστης της κακοποίησης: «Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ότι το παιδί δεν είχε όρεξη να φάει και ήταν συνέχεια στεναχωρημένο και δεν μιλούσε καθόλου. Το τελευταίο διάστημα το παιδί έχει χάσει τέσσερα με πέντε κιλά. Το παιδί μου για πρώτη φορά άρχισε να κλαίει στον ύπνο του και να ξυπνάει. Στις 6 Ιουλίου είδα το παιδί ξαπλωμένο, γυμνό στο κρεβάτι και να παίζει με το μόριο του. Τότε, τον ρώτησα τι κάνει και μου είπε ότι ο μπαμπάς έκανε έτσι και ότι τον ακούμπησε με το μόριό του, το οποίο ο μικρός λέει βίδα, στον πισινό του».

«Η γιαγιά κυκλοφορούσε συνέχεια γυμνή»

Η μητέρα του αγοριού είχε αντιληφθεί πως κάτι δεν πάει καλά καθώς κάθε φορά που μιλούσε μαζί του με βιντεοκλήση ήταν συνέχεια γυμνός.

Στην κατάθεσή της, η 38χρονη μιλά και για το ρόλο της γιαγιάς η οποία, σύμφωνα με τις περιγραφές του ανήλικου, κυκλοφορούσε συνέχεια γυμνή στο σπίτι, τον χτυπούσε και τον φιλούσε στα γεννητικά του όργανα.

«Έβαζε το παιδί να χαϊδεύει το μόριό του και και έβαζε το δάχτυλό της στον πρωκτό του», ανέφερε η ίδια.

"google ad"

Το παιδί εξέτασε παιδοψυχολόγος, η οποία διαπίστωσε πως ο 4χρονος είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον πατέρα και τη γιαγιά του.

Μάλιστα, κατά τη συζήτηση που είχε με τον 4χρονο αποκαλύφθηκαν όλες οι λεπτομέρειες της φρίκης που φέρεται να έζησε το παιδί στο σπίτι του πατέρα του.

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που έδωσε το ίδιο το παιδί για τις «πλάκες» που του έκανε ο μπαμπάς του.

Ο 4χρονος αποκαλούσε «βίδα» το αντρικό μόριο και όπως αποκάλυψε ο πατέρας του τον ανάγκαζε να χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα. Το αγόρι έχει πει ότι ο πατέρας του έκοβε το παντελόνι με το ψαλίδι.

«Με μάλωνε ο μπαμπάς, παιδί κακό με έλεγε»,

-«Εγώ ακούμπησα τη βίδα του μπαμπά», είναι μερικά από τα λόγια του ανήλικου θύματος περιγράφοντας την κόλαση που έζησε.

Σε ένα άλλο σημείο της εξέτασής του, το παιδί ανέφερε πως ο πατέρας του τον πόνεσε με τη «βίδα”» του που την έβαλε «σιγά-σιγά”»

Ο ρόλος της γιαγιάς

Ενεργό ρόλο στην κακοποίηση που υπέστη είχε και η γιαγιά του σύμφωνα με τις περιγραφές του 4χρονου. Η γιαγιά κυκλοφορούσε συνέχεια γυμνή στο σπίτι .«Ο μπαμπάς έδινε σφαλιάρες στην γιαγιά όταν παίζαμε ‘κλέφτες και αστυνόμους’. Οταν παίζαμε τη ‘βίδα’ τραβούσε με κάμερα».

Η γιαγιά ήταν αυτή που έβαζε το στήθος της στο στόμα του ανυπεράσπιστου παιδιού ενώ σε ένα άλλο σημείο της εξέτασης ο 4χρονος κάνει λόγο για το «κόκκινο κραγιόν» που έβαλε η ίδια στο μόριο του με τα χείλη της.

Πέρα από τις χυδαίες και αποτρόπαιες πράξεις, ο πατέρας και η γιαγιά του φέρονται να το χτυπούσαν στο πρόσωπο και στα γεννητικά του όργανα.

Το μαρτύριο του 4χρονου δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ο πατέρας του εμφανίζεται μέσα από την περιγραφή του θύματος να κατέγραφε με κάμερα τη νοσηρή του δράση.

«Ο μπαμπάς με κολλητική ταινία έκλεισε το στόμα και μου έδεσε τα πόδια…Ο μπαμπάς με χτύπησε, με μάλωνε, με είπε π….ι”…Με τραβούσε με την κάμερα και μετά με έδειχνε η τηλεόραση», περιέγραψε το ανήλικο θύμα στην παιδοψυχολόγο και την κοινωνική λειτουργό που τον εξέτασαν.

Από την εξέταση του ανήλικου προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις κακοποίησής του ενώ οι γνώσεις του γύρω από τις σεξουαλικές πράξεις δεν αντιστοιχούν προς την ηλικία του.

Αρνείται τις κατηγορίες ο πατέρας

Από την πλευρά του, μέσω της συνηγόρου του, ο πατέρας ισχυρίζεται ότι όλα είναι ψέματα και εκτιμά ότι σκοπός είναι η πρώην σύζυγός του να του πάρει το παιδί.

«Οι καταγγελίες σε βάρος του εντολέα μου και της μητέρας του, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είναι απολύτως ψευδείς. Κίνητρο της καταγγέλλουσας είναι η προσβολή και η απαξίωση της προσωπικότητας του εντολέα μου, πατέρα του τέκνου, ώστε να επιτευχθεί η γονεϊκή αποξένωση και από τους συγγενείς της πατρικής του οικογένειας και αυτή η συμπεριφορά χρονολογείται από τότε που διασπάσθηκε η έγγαμη συμβίωση, έχουν δε εκδοθεί δικαστικές αποφάσεις που το αποδεικνύουν», ανέφερε μιλώντας στο Mega η Μαρία Χατζηχαρίση, δικηγόρος του πατέρα του 4χρονου.

Απόδειξη, σύμφωνα με τον 38χρονο πατέρα, ότι έχει πέσει θύμα πλεκτάνης, είναι ότι στην ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού δεν προέκυψαν, όπως ισχυρίζεται ο 38χρονος, ίχνη βιασμού.

«Αποκορύφωση της δόλιας αυτής συμπεριφοράς της μητέρας αποτέλεσε η καταγγελία για βιασμό του παιδιού από τον πατέρα, η οποία είναι απολύτως ψευδής, όπως προέκυψε από την έκθεση του αρμοδίου ιατροδικαστή, που διενεργήθηκε αμέσως μόλις υποβλήθηκε η καταγγελία, καθώς και από άλλα στοιχεία που περιέχονται στη δικογραφία που σχηματίζεται και που προέρχονται από την έρευνα των αρμοδίων δικαστικών αρχών. Η μητέρα τελεί σε γνώση του ψευδούς της καταγγελίας της».

Δικηγόρος μητέρας: Το παιδί «έδειξε» τον πατέρα ως κακοιποιητή

Απαντώντας στους ισχυρισμούς του πατέρα, ο δικηγόρος της μητέρας του 4χρονου, Γιάννης Μαρακάκης, σημείωσε πως το παιδί, μέσα από την κατάθεσή του, «έδειξε» τον πατέρα του ως υπεύθυνο για την κακοποίησή του.

«Η ιατροδικαστική έγινε μεταξύ 15 – 20 ημερών μετά τις καταγγελλόμενες πράξεις. Εκ των πραγμάτων η καθυστέρηση που μεσολάβησε ήταν μεγάλη. Παρόλα αυτά, ήταν εμφανή τα σημάδια στα χέρια και τα πόδια που, όπως διαπιστώσαμε, το ίδιο το παιδί τα απέδωσε στο δέσιμο με ταινία. Ο ίδιος περίγραψε ότι ο πατέρας του τον έδενε με ταινία και από τα χέρια και από τα πόδια όταν έκαναν αυτά τα ‘παιχνίδια’».

Όπως είπε ο κ. Μαρακάκης, η ιατροδικαστική εξέταση του 4χρονου ήταν δύσκολη, καθώς ο ανήλικος δε συνεργαζόταν. «Το παιδί δε συνεργαζόταν ούρλιαζε, ήθελε να φύγει».

Για αυτόν τον λόγο, οι ειδικοί αποφάσισαν την παρουσία στον χώρο ενός μεγαλύτερου κοριτσιού, προκειμένου να εξοικειωθεί ο 4χρονος και να συνεργαστεί. «Δεν ήθελε να τον αγγίξει κανείς, ούτε η μάνα του».

Για τον ισχυρισμό του πατέρα ότι όλα η ιστορία είναι για να αρθεί η επιμέλεια από τον ίδιο, ο δικηγόρος σημείωσε: «Πέρυσι, το ζευγάρι συμφώνησε με δικαστική απόφαση να έχει τη συνεπιμέλεια ο πατέρας. Πώς ανάγονται σε προγενέστερο χρόνο από την αρχή της αντιδικίας τους, τα δήθεν κίνητρα της γυναίκας αυτής να μην βλέπει ο πατέρας το παιδί;».

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...