13.8 C
Chania
Monday, December 22, 2025

Βιβλιοκαφενείο – Καφές και αντιπάθεια στην κατάληψη Rosa Nera

Ημερομηνία:

Βιβλιοκαφενείο – Καφές και αντιπάθεια:

* Πέμπτη 29/7 στις 19:00 *

Στο 2ο βιβλιοκαφενείο θα συζητήσουμε το βιβλίο “Υφαίνοντας ιστούς, γνωριμία με τον κοινοτικό φεμινισμό” της Julieta Paredes, για το οποίο θα γίνει μία μικρή εισαγωγή από την ομάδα στην αρχή του βιβλιοκαφενείου.

Στόχος μας είναι να ανοίξουμε έναν δημόσιο διάλογο γύρω από το βιβλίο, σε χαλαρή δομή, να προβληματιστούμε, να ανταλλάξουμε σκέψεις / γνώσεις και να πιούμε και τον καφέ μας!

Όποιο θέλει, μπορεί να προμηθευτεί το βιβλίο και σήμερα, από τους πάγκους των βιβλίων που θα υπάρχουν παράλληλα με το Καφενείο στην αυλή της Ρόζας.

– από την ομάδα του βιβλιοκαφενείου

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τριμερής: «Η συμμαχία μεταξύ Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου αποτελεί πυλώνα σταθερότητας»

Ολοκληρώθηκε τριμερής Σύνοδος Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, με τη συμμετοχή του Κυριάκου...