17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Βιοδιασπώμενα ποτήρια σε όλα τα καταστήματα της ΔΕΠΑΝΑΛ

Ημερομηνία:

Σε μια κίνηση με ισχυρού συμβολισμού προχώρησε η Διοίκηση της ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ, αντικαθιστώντας τα πλαστικά ποτήρια μιας χρήσης που χρησιμοποιούσε στα καταστήματά της, με βιοδιασπώμενα.

Από σήμερα Τετάρτη 12 Αυγούστου, οι επισκέπτες του καφέ ΜΑΡΙΝΑ, του Πλάτανου, του Κουμπέ, του αναψυκτηρίου στην Όαση, του Πολύκεντρου Νεολαίας, καθώς και του αναψυκτηρίου της Δημοτικής Ακτής Καρτερού, απολαμβάνουν τα ροφήματά τους χωρίς να επιβαρύνεται το περιβάλλον, ενώ παραλαμβάνουν και διάφορα είδη (σάντουιτς, τυρόπιτες, κ.α.) σε συσκευασία που επίσης είναι βιοδιασπώμενη.

Πρόκειται για μια κίνηση που εντάσσεται στην ευρύτερη πολιτική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί η ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ, με στόχο την βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των καταστημάτων και την εναρμόνιση των πρακτικών τους με τις αναγνωρισμένες «πράσινες» τάσεις που αναπτύσσονται διεθνώς.

Η Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε Ευαγγελία Σχοιναράκη Ηλιάκη σε δήλωσή της τόνισε:

«Για την ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ, η προστασία του περιβάλλοντος δεν είναι απλά ένα «σύνθημα», μια «διαφημιστική προσέγγιση», ή μια απλή «ιδέα». Συνοδεύεται από συγκεκριμένες ενέργειες και δράσεις που συμβάλλουν στην προστασία του τόπου μας και ενισχύουν την παγκόσμια κοινή προσπάθεια για την σωτηρία του πλανήτη. Οι πρωτοβουλίες φυσικά και συνεχίζονται και μέσα από μια σειρά παρεμβάσεων αποσκοπούμε στο να βελτιώσουμε περεταίρω το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των καταστημάτων μας και να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ