25.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Βολικός ο Covid…

Ημερομηνία:

Του Ανδρέα Σπανουδάκη

Να σώσουμε οτιδήποτε αν σώζεται, είπαν οι επικοινωνιολόγοι του Κυριάκου και τον έχρισαν ασθενή.  Αυτό δεν μου το βγάζεις από το μυαλό. Και να σας πω και τον λόγο:  Αν είχε κάνει μια εθνικά υπερήφανη  εμφάνιση στην Κωνσταντινούπολη (Ινσταμπούλ πόσταρε) θα τον χειροκροτούσαν, με την παρότρυνση των βοθροκάναλων, και τα….πεζοδρόμια.  Γιατί λοιπόν ο Κυριάκος…..πάσχει από κόβιντ;

Μα, για να αλλάζουν την ατζέντα, θέλουν να ξεχαστεί όσο γίνεται νωρίτερα και τι καλύτερο από ένα ασθενή να έχει και τη συμπάθεια του πόπολου…

Το έγραψε η «Εστία» σε άρθρο του Μανώλη Κοττάκη: «’Ανοιξε κερκόπορτα για την ΑΟΖ στην Κωνσταντινούπολη. Διαρροές για εταιρική σχέση Ελλάδας – Τουρκίας στην μεταφορά φυσικού αερίου. Η διεθνής οικονομία πάνω από τα εθνικά μας συμφέροντα».

Λοιπόν, επειδή σταματήσαμε τώρα και καιρό να τρώμε….σανό με τις μπάλες:

Ο Κυριάκος, με διάθεση…πάω να δω τον κολλητό μου, το φιλαράκι μου τον Ερντογάν, μίλησαν, χωρίς γραβάτα παρακαλώ, για το κοντό τους και το μακρύ τους χωρίς μέτρα προφύλαξης από τον κόβιντ.

Η ελληνική πλευρά δήλωσε ότι ανοίξαμε ένα νέο δίαυλο επικοινωνίας με την Τουρκίας (και δυο αυγά Τουρκίας από αλανιάρη κόκορα) ενώ η Τουρκική πλευρά δήλωσε ότι άνοιξε όλα τα θέματα, αποστρατικοποίηση, ΑΟΖ κλπ.

Δουλίτσες χοντρές στα μουλωχτά προς εξαπάτηση των αφελών, κατά τον Κοττάκη, έκανε ο Κυριάκος στην  Ισταμπούλ

Ίσως γι’ αυτό τον Έλληνα ΥΠΕΞ τον έφαγε η….μαρμάγκα! Ο Κυριάκος δεν θέλει να γνωρίζει  η….. Δεξιά του τι ποιεί η…..πάρτι του.

Ο Ερντογάν κεντρικός διαμεσολαβητής για τα ρωσοουκρανικά, εμφανίζεται και μετά την συνάντηση με το δικό μας, ως ειρηνοποιός ενώ κατέχει παράνομα το βόρειο τμήμα της Κύπρου.

Στείλαμε όπλα στην Ουκρανία βάζοντας σε δυνητικό κίνδυνο τους ομογενείς μας χωρίς να επικαιροποιήσουμε το Κυπριακό και τα διμερή θέματα.

Θυμάστε το επιτραπέζιο  παιχνίδι «πάρτα όλα» με τη σβούρα;  Και δαρμένοι και κλαμμένοι. Αν αυτό δεν είναι…. «εποποιία» για την εξωτερική μας πολιτική που ασκείται από τον Κυριάκο κατά το δοκούν, τί είναι;

Και επειδή: «Στην Ουκρανία γίνεται ότι θα συμβεί και στην Ελλάδα σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία», ανέφερε μιλώντας στον ANT1 o Άγγελος Συρίγος  καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής υφυπ. Παιδείας του Μητσοτάκη και συνέχισε  «ότι σε περίπτωση πολέμου μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας, «θα είμαστε μόνοι μας».

Ο Κυριάκος όμως έστειλε αμυντικά όπλα στην Ουκρανία όταν ΜΟΝΟ!!! 10 από τις 27 χώρες της Ε.Ε.  τάχθηκαν στο πλευρό του ΝΑΤΟ γιατί όπως είπε «όταν θα χρειαστούμε βοήθεια θα την έχομε».

"google ad"

«Τι πανηγυρίζετε; Για της χαλιμάς τα παραμύθια… Ενώπιον του Πρωθυπουργού της Ελλάδας ο πρόεδρος της Τουρκίας επανέφερε την απαράδεκτη θέση του για την αποστρατικοποίηση των νησιών μας. Και κατέθεσε όλα τα υπόλοιπα παράνομα και απαράδεκτα αιτήματα του. Ποια πρόοδος;» έγραψε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου.

Να γιατί ο Κυριάκος…..πάσχει από κόβιντ.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ