20.8 C
Chania
Wednesday, May 1, 2024

Βουλή: Άρση ασυλίας Πολάκη, Μπγιάλα και Μίχου εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας

Ημερομηνία:

Την άρση της ασυλίας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη εισηγήθηκε η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής προκειμένου να ελεγχθεί για πολεοδομική παράβαση στην οποία φέρεται να υπέπεσε κατά τη διάρκεια της δημαρχιακής θητείας του στο Δήμο Σφακίων. Σημειώνεται ότι και ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης τάχθηκε υπέρ της άρσης της ασυλίας του.

Η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής εισηγήθηκε επίσης να αρθεί η ασυλία και ενός ακόμη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, του Χρήστου Μπγιάλα, ο οποίος κατηγορείται για υπόθεση εξύβρισης. Και ο κ. Μπγιάλας τόνισε ότι επιθυμεί και ο ίδιος την άρση της ασυλίας του για να επιλυθεί το ζήτημα στη δικαιοσύνη.

Προς άρση της ασυλίας του οδεύει όμως και ο χρυσαυγίτης βουλευτής Νίκος Μίχος σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση που έκανε η επιτροπή Δεοντολογίας στην Ολομέλεια της Βουλής. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής εγκαλείται γιατί κατέθεσε στη Βουλή ανακριβή δήλωση περιουσιακής κατάστασης.

Αντίθετα, αρνητική ήταν η εισήγηση της επιτροπής για την άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλου Μηταφίδη αναφορικά με υπόθεση που σχετίζεται με τη θητεία του στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Υπενθυμίζεται ότι όλα τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου που εμπλέκονταν στην ίδια υπόθεση έχουν ήδη απαλλαχθεί από τη δικαιοσύνη.

news247.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Χανιώτες τίμησαν στους δρόμους την Εργατική Πρωτομαγιά | Φωτός

Μαζικά με τα σωματεία τους (κυρίως αυτά που πρόσκεινται...

Πρωτομαγιά: Ο “Αγώνας της Κρήτης” συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις

Ο "Αγώνας της Κρήτης" συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την...

Συναγερμός για τραυματία με σφαίρα στην πλάτη – Δέχτηκε επίθεση με όπλα στον Δήμο Γόρτυνας

Συναγερμός στις Αρχές ύστερα από πληροφορίες για επεισόδιο με...

«Ξεσκονίζουν» Κρητικούς για παράνομες επιδοτήσεις με εικονικά μισθωτήρια στα Γιαννιτσά

Μεγάλη… πέραση σε Κρητικούς είχαν, ως φαίνεται, τα Γιαννιτσά...