17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Βουλγαράκης υπενθυμίζει στον Σταθάκη: “Ομόφωνη η απόφαση για ματαίωση των διαδικασιών παραχώρησης του Αερολιμένα Χανίων”

Ημερομηνία:

Με υπόμνημά του ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης υπενθυμίζει στον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού, κ. Γιώργο Σταθάκη, ότι η απόφαση για ματαίωση των διαδικασιών παραχώρησης του Αερολιμένα Χανίων ήταν ομόφωνη. Το υπόμνημα έρχεται μία ημέρα μετά τη δημοσιοποίηση εκ μέρους του υπουργού της πρόθεσης της κυβέρνησης για “ουσιαστική επαναδιαπραγμάτευση” αλλά όχι για ακύρωση της ιδιωτικοποίησης των περιφερειακών αεροδρομίων.

Πιο αναλυτικά στο κείμενο του υπομνήματος αναφέρονται τα εξής:

«Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις σας για επαναδιαπραγμάτευση  των όρων  παραχώρησης του Κρατικού Αερολιμένα Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης», θα επιθυμούσα  να σας υπενθυμίσω ολόκληρη την σειρά των ενεργειών που έγιναν από την Περιφέρεια Κρήτης και ιδιαίτερα από την ΠΕ Χανίων αλλά και την ΠΕ Ρεθύμνου σε συνεργασία και με ομόφωνη  αποδοχή των Δήμων των δυο Ενοτήτων.

Σημειώνω επί του παρόντος ότι, η ομόφωνη  απόφαση για ματαίωση των διαδικασιών παραχώρησης του Αερολιμένα  Χανίων έτυχε της καθολικής αποδοχής και στήριξης όλων των τοπικών Βουλευτών, συμπεριλαμβανομένου και εσάς του ιδίου, καθώς και των φορέων των δυο Νομών.

Τέλος σας υπογραμμίζω ότι ήδη εκκρεμεί προς εκδίκαση στο ΣΤΕ αίτηση ακύρωσης της διαδικασίας παραχώρησης που κατέθεσαν οι Νομικές Υπηρεσίες της ΠΕ Χανίων και του Δήμου Χανίων με τον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων με αιτούντες όλους τους ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού Χανίων και Ρεθύμνου.

Συνημμένα σας αποστέλλονται όλα τα σχετικά έγγραφα και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες στο πλαίσιο των ανωτέρω ομόφωνων αποφάσεων.»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...