20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Βουλευτής ΑΚΕΛ: «Ο Βγενόπουλος προστατευόταν από τον Σαμαρά»

Ημερομηνία:

Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, βουλευτής του ΑΚΕΛ, υποστήριξε σε τηλεοπτική εκπομπή πως υπουργός της κυπριακής κυβέρνησης τής εκμυστηρεύθκε πως ο Ανδρέας Βγενόπουλος προστατευόταν από τον Αντώνη Σαμαρά

Η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπιδου, μιλώντασ την εκπομπή «Από μέρα σε μέρα» με τον Π. Ποταμίτη υποστήριξε ότι υπουργός της κυπριακής κυβέρνησης τής εκμυστηρεύθηκε πως ο Ανδρέας Βγενόπουλος προστατευόταν ουσιαστικά από τον Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι η κυπριακή  κυβέρνηση δέχθηκε πιέσεις επί του θέματος αυτού.

Η αποκάλυψη έγινε παρουσία του βουλευτή του ΔΗΣΥ Ανδρέα Θεμιστοκλέους, που αντέδρασε ζητώντας να κατονομαστεί ο υπουργός, του Γιώργου Περδίκη εκ μέρους των Οικολόγων και της Χριστιάνας Ερωτοκρίτου εκ μέρους του ΔΗΚΟ, με αφορμή τα τεκταινόμενα στην Κεντρική Τράπεζα.

Η βουλευτής του ΑΚΕΛ αποκάλυψε συγκεκριμένα ότι στον προθάλαμο της Βουλής ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος, εν συνεχεία ανέφερε ότι πρόκειται περί υπουργού, της εκμυστηρεύθηκε ότι ο Βγενόπουλος ουσιαστικά προστατευόταν από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά, με αποτέλεσμα η κυπριακή κυβέρνηση να έχει δεχθεί ασφυκτικές πιέσεις επί του θέματος αυτού.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...