13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Βουλευτής της ΝΔ «έδωσε» on air την ημερομηνία των εκλογών

Ημερομηνία:

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μιλά δημοσίως για εξάντληση της τετραετούς θητείας της κυβέρνησης, ωστόσο, αποτελεί κοινό μυστικό το ότι σκέφτεται σοβαρά να πατήσει το «κουμπί» των πρόωρων εκλογών το ερχόμενο φθινόπωρο, πριν δηλαδή έρθει ο χειμώνας με ό,τι αυτός επιφυλάσσει για το μέτωπο της ακρίβειας και της κρίσης στα καύσιμα.

Μάλιστα, ήδη βουλευτές της ΝΔ διαρρέουν «δεξιά και αριστερά» πιθανές ημερομηνίες για τη διεξαγωγή των εκλογών.

Κάτι τέτοιο έκανε και ο «γαλάζιος» βουλευτής Θεσπρωτίας, Βασίλης Γιόγακας, και μάλιστα δημόσια.

«Θα πάμε σε εκλογές 25 Σεπτέμβρη ή 2 Οκτώβρη. Εκτιμώ ότι θα είναι μια καλή στιγμή για την παράταξή μας μετά από ένα καλοκαίρι που πιστεύουμε ότι θα είναι καλό με τον τουρισμό, θα βοηθήσει σημαντικά. Με τα σημαντικά επιτεύγματα της κυβέρνησης, όπως είπαμε βγήκαμε από την ενισχυμένη εποπτεία», τόνισε μεταξύ άλλων το βράδυ της Πέμπτης (16/6) στο Kontra24.

Ερωτηθείς για την άρνηση του πρωθυπουργού να μιλήσει για πρόωρες εκλογές, ο κ. Γιόγακας είπε: «Ο πρόεδρος μας διαψεύδει σε καθημερινή βάση με τις τοποθετήσεις του. Εκείνος αποφασίζει πότε θα πάμε σε εκλογές, όμως εκτιμώ και αισθάνομαι ότι θα γίνει έτσι».

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...