19.8 C
Chania
Sunday, May 5, 2024

Βουτιές στον ποταμό Κοιλιάρη στην Κυανή Ακτή | Φωτός

Ημερομηνία:

Οι εποχές είναι δύσκολες όμως εδώ στα Χανιά υπάρχουν εξόδοι αποσυμπίεσης, μόλις λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης. Ένα από αυτά τα σημεία εξαιρετικής ομορφιάς είναι και η παραλία της Κυανής Ακτής.

Η Κυανή Ακτή μοιράζεται το ίδιο όνομα με τη γαλλική αντίστοιχη περιοχή. Σε αντίθεση όμως με την κοσμοπολίτικη γαλλική η Χανιώτικη Κυανή Ακτή είναι ένας προορισμός για όλες τις τσέπες.

Περίπου 18 χλμ. ανατολικά των Χανίων και κοντά στις Καλύβες, η παραλία της Κυανής Ακτής είναι οργανωμένη κατά τμήματα, με ομπρέλες και αντίστοιχες υπηρεσίες.

Όμως στην όχθη του ποταμού Κοιλιάρη, δίπλα από το γεφυράκι, οι επισκέπτες μπορούν να ξαποστάσουν κάτω από δέντρα και να απολαύσουν τη σκιά τους δίχως ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Ο ποταμός Κοιλιάρης, είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος ποταμός σε ροή νερού στην Κρήτη, με μήκος 5 χλμ και τις πηγές του να βρίσκονται στα Λευκά Όρη.

Το σημείο είναι πραγματικά ιδιαίτερης ομορφιάς αφού η ροή του ποταμού καταλήγει στη θάλασσα με τους επισκέπτες να έχουν την επιλογή αν θα κάνουν μπάνιο σε αλμυρό ή γλυκό νερό.

Όσοι επισκέπτες ξαποσταίνουν στην όχθη του ποταμού ακούνε μόνο τον ήχο από τους νέους κυρίως ανθρώπους καθώς βουτάνε από τη γέφυρα στα κρύα νερά του ποταμού.

Από εκεί, σας παρουσιάζουμε κάποιες φωτογραφίες.

DSCF0676_3

 

DSCF0713_3gh9++

 

DSCF0666_7

DSCF0665

"google ad"

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα στα Χανιά – Χάνει δύο δάχτυλα

"Παρατράγουδα" σημειώθηκαν στα Χανιά, αμέσως μετά την Ανάσταση, καθώς...

H γενιά των 65άρηδων εργαζομένων – Το νέο τοπίο στο ασφαλιστικό

Σε αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης οδηγούν οι επικαιροποιημένες μελέτες των...

Πέθανε η φωνή των “Socrates”, Αντώνης Τουρκογιώργης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...