25.8 C
Chania
Sunday, June 30, 2024

Βράβευση παραολυμπιονίκη από το Δήμο Πλατανιά

Ημερομηνία:

O Δήμος Πλατανιά προχώρησε τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Δ.Σ., στην Βράβευση   του  καταγόμενου  από το Δήμο Πλατανιά Παραολυμπιονίκη και Παγκόσμιου Πρωταθλητή Χανιώτη Αντώνη Τσαπατάκη , με αφορμή την επιτυχία του στο  5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης, που διεξήχθη    τον  Αύγουστο  του  2013 στο Montreal ,  αποσπώντας 2 Χάλκινα Μετάλλια , καθώς και τον Προπονητή  του κ. Κώστα  Νικολαντωνάκη  για την ανιδιοτελή προσφορά του στον Αθλητισμό.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά Μαλανδράκης Ιωάννης κατά την Βράβευση αναφέρθηκε  στις συνεχόμενες επιτυχίες του Αντώνη Τσαπατάκη  στον Αθλητισμό  καθώς  από πολύ μικρός ασχολήθηκε με τον Υγρό Στίβο.

Τόνισε το  ψυχικό σθένος που ο βραβευθής   διαθέτει  καθώς και  την προσφορά του στον αθλητισμό αλλά και το παράδειγμα ζωής που μας προσφέρει., παρά τις δύσκολες συνθήκες που έχει βιώσει.

Ο Δήμαρχος συνεχίζοντας ανέφερε ότι ως  Δήμος καταγωγής του Αντώνη Τσαπατάκη  βραβεύουμε  συμβολικά  τον Αθλητή και τον Προπονητή του Κώστα Νικολαντωνάκη  , θέλοντας  αφενός να τους συγχαρούμε για τις μέχρι σήμερα επιτυχίες τους , αφετέρου για να τους δώσομε δύναμη να συνεχίσουν .

Αφού τους συνεχάρη τους παρέδωσε τιμητικές πλακέτες.

Από την πλευρά τους οι βραβευθέντες ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο  του Δήμου Πλατανιά, για την τιμητική διάκριση που τους έκαναν  και τόνισαν την σημασία  που έχει γι αυτούς  και την δύναμη που αντλούν από  τέτοιες  πρωτοβουλίες.

Επίσης δεσμεύθηκαν ότι έτσι όπως μέχρι σήμερα έτσι και στο μέλλον θα είναι συμπαραστάτες στις προσπάθειες που κάνει ο Δήμος για ευαισθητοποίηση και ενημέρωση σε θέμα αθλητισμού αλλά και πρόληψης από τροχαία ατυχήματα σε ότι ενέργειες αυτός κάνει.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τριπλάσιες από τον μέσο όρο 14 ετών, οι εκτάσεις που κάηκαν έως τώρα τον Ιούνιο

Καταστροφικές ήταν, έως τώρα οι συνέπειες του καυτού Ιούνιου...

Τσίπρας σε Κασσελάκη: «Αν θες να δοκιμάσεις έναν άνθρωπο, δώσε του εξουσία – Δεν μετανιώνω που παραιτήθηκα»

Στην τελετή αποφοίτησης του Koc University στην Κωνσταντινούπολη μίλησε ο Αλέξης...

Φωτιά στην Παχιά Άμμο της Παλαιόχωρας

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική από φωτιά που εκδηλώθηκε αργά...