22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Βράβευση του Καθηγητή-Ακαδημαϊκού Κωνσταντίνου Ζοπουνίδη από κορυφαία σχολή της Γαλλίας

Ημερομηνία:

Στο πλαίσιο του 5oυ Διεθνούς Συνεδρίου της Financial Engineering and Banking Society (11-13/6/2015), η Audencia Nantes School of Management (ANSM)  και το ερευνητικό κέντρο Centre for Financial and Risk Management  βράβευσαν τον Καθηγητή της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης, κ. Κωνσταντίνο Ζοπουνίδη για το επιστημονικό του έργο στις επιστήμες Management Science και στο Decision Making. Η ANSM είναι σε κατάταξη, 3η στη Γαλλία και έχει χαρακτηριστεί ως “Top Business School with significant international influence”.

Στην φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά:

-ο συνδιοργανωτής  Κωνσταντίνος Ανδριοσόπουλος (  Associate Professor ESCP Europe Business School and Labex ReFi. Executive Director Research Centre in Energy Management; Academic Director, Master in Energy Management. Vice Chairman of the BoD, Public Gas Corporation of Greece (DEPA),

-ο οργανωτής του Συνεδρίου Αιμίλιος Γαλαριώτης (Καθηγητής και Διευθυντής του Εργαστηρίου Financial and Risk Management και Joint-Head of the Department of Accounting & Finance Audencia Nantes),

-ο  Andre Sobczak (Associate Dean for Research) και

-ο  τιμώμενος καθηγητής  Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης (Πρόεδρος της Επιστημονικής Εταιρείας Χρηματοοικονομικής Μηχανικής και Τραπεζικής).

csm_Zopo_ANSM_ce4e8c1097

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...