14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Βρέθηκε η 48χρονη γυναίκα από την Κρήτη που χάθηκε όταν βγήκε να μαζέψει σαλιγκάρια – Βίντεο από τη διάσωσή της

Ημερομηνία:

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση μιας 48χρονης γυναίκας από την Κρήτη. Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το περασμένο Σάββατο στην περιοχή του Βαθύπετρου Αρχανών. Ομάδα διασωστών τη βρήκε κοντά στο σπίτι της, σήμερα (31/05) γύρω στις 12.30 το μεσημέρι.

Πληροφορίες από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αναφέρουν πως η γυναίκα εντοπίστηκε καλά στην υγεία της. Όταν εντοπίστηκε από ιδιώτες, που είχαν αφιερώσει τον χρόνο τους στην εύρεση της γυναίκας, εκείνη κρατούσε μια πλαστική σακούλα με σαλιγκάρια, καθώς όπως δήλωσε, είχε βγει για να τα μαζέψει.

«Μόλις βρέθηκε η γυναίκα σε μια πλαγιά, είναι ζωντανή και σε καλή κατάσταση. Η γυναίκα είναι στην αγκαλιά του συζύγου της. Η κινητοποίηση των αστυνομικών, των πυροσβεστών και των ιδιωτών ήταν τεράστια. Η γυναίκα θα υποβληθεί σε τυπικές εξετάσεις για να επιβεβαιωθεί πως η κατάσταση της υγείας της είναι καλή. Ήταν μόνη της στο φαράγγι για σχεδόν 4 εικοσιτετράωρα» αναφέρει το ρεπορτάζ.

Η γυναίκα δεν ήταν μακριά από το σπίτι της, καθώς πίσω από τον λόφο στον οποίο είχε χαθεί, βρισκόταν το σπίτι της. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ίδια εκπομπή, η 48χρονη έχασε τον δρόμο της επιστροφής προς το σπίτι της το περασμένο Σάββατο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...