22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Βρέθηκε νεκρός o Κρητικός επιχειρηματίας

Ημερομηνία:

Τραγικό τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης του Κρητικού επιχειρηματία Σταύρου Δογιάκη, καθώς ο 53χρονος που είχε εξαφανιστεί από το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε νεκρός.

Η σορός του εντοπίστηκε στην περιοχή Άγιος Ιωάννης, μεταξύ Γλυκών Νερών και Αγίας Παρασκευής και σύμφωνα με πληροφορίες έφερε τραύμα από όπλο. Στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής, ενώ οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Ο συνιδιοκτήτης της ταβέρνας “Κρητικός” στην περιοχή της Κάντζας το βράδυ της Κυριακής είχε πάει σε γάμο μαζί με φίλους και συνεργάτες του και σύμφωνα με πληροφορίες τελευταία φορά εθεάθη το πρωί της Δευτέρας. Έκτοτε τα ίχνη του εξαφανίστηκαν, ενώ το περιεχόμενου του σημειώματος που άφησε στον αδελφό του προκάλεσε έντονη ανησυχία στην οικογένειά του για την τύχη του, καθώς ανέφερε ότι τον αφήνει κληρονόμο του.

Οι συγγενείς του θεωρώντας ότι συνέτρεχαν σοβαροί λόγοι που έθεταν τη ζωή του 53χρονου σε κίνδυνο, και οι οποίοι δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν με τον πλέον τραγικό τρόπο, απευθύνθηκαν στο “Χαμόγελο του Παιδιού” που εξέδωσε missing alert.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δογιάκης μετά το γλέντι του γάμου στο οποίο συμμετείχε επέστρεψε στο σπίτι του τα ξημερώματα της Δευτέρας, ενώ στις 00:44 επικοινώνησε με sms με την κοπέλα που φρόντιζε τη μητέρα του.

Άτομο του φιλικού του περιβάλλοντος, είχε επισημάνει λίγες ώρες νωρίτερα, ότι τις τελευταίες ημέρες ο Κρητικός επιχειρηματίας έδειχνε σαν να τον απασχολούσε κάτι, καθώς φαινόταν στενοχωρημένος και δεν πήγαινε στο γυμναστήριο για τις τακτικές του προπονήσεις όπως συνήθιζε. Σύμφωνα με το ίδιο άτομο, ο Σταύρος Δογιάκης σχεδίαζε να επεκτείνει την επιχειρηματική του δραστηριότητα ξεκινώντας τη λειτουργία ενός καφέ – μπαρ.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ