24.8 C
Chania
Wednesday, May 22, 2024

ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ – Δέκα χρόνια από το EURO2004 – Δέκα χρόνια από την ίδρυση του Γαλανόλευκου φάρου

Ημερομηνία:

Υψηλοί καλεσμένοι στα Χανιά
Η ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων της Εθνικής Ομάδας “Γαλανόλευκος Φάρος” με πέντε και πλέον χιλιάδες μέλη στην Ελλάδα και σε ολο τον κόσμο, o οποίoς εδρεύει στην περιφέρεια και δη στα όμορφα Χανιά, έχει γίνει θεσμός τα τελευταία δέκα χρόνια. Άποτελεί το μοναδικό ετήσιο μη αθλητικό γεγονός προβολής της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου. και παρά την οικονομική κρίση ευελπιστεί και φέτος να αποδώσει «φόρο τιμής» στην Εθνική μας, που προκρίθηκε πανηγυρικά στο Μουντιάλ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γαλανόλευκου Φάρου και τα μέλη του προετοιμάζονται πυρετωδώς ,ώστε και η αυτή η εκδήλωση να αποτελέσει σημείο αναφοράς σε όλη την ελληνική επικράτεια. Φέτος γιορτάζουμε τα δέκα χρόνια από την εποποία του 2004 η αποτέλεσε τη φλόγα για τη δημιουργία του Συλλόγου.
Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου στα Χανιά, η Διοίκηση του Συλλόγου αποφάσισε να τιμηθούν οι Φάνης Κατεργιαννάκης Ζήσης Βρύζας, (μέλη της Εθνικής στο χρυσό EURO2004), ο αρχισκόρερ της Εθνικής Νίκος Αναστόπουλος, ο Α Αντιπρόεδρος της ΟΥΕΦΑ κ.Μάριος Λευκαρίτης, ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Ε.Π.Ο Παυσανίας Παπανικολάου ,ο Πρόεδρος της ΣούπερΛίγκ Γιάννης Μώραλης ,το τηλεοπτικά δίκτυο ΜΕΓΚΑ (δια του σκηνοθέτη των αγώνων της Εθνικής κ. Δημήτρη Δανίκα), το τηλεοπτικό δίκτυο  ΑΡΤ (δια των δημοσιογράφων  Γιάννη Καρατζαφέρη-Γιώργου Λιγγρη), για την προσφορά τους προβάλλοντας επι πολλά χρόνια την Εθνική Ομάδα ,τον   δημοσιογράφο και Πρόεδρο του Π.Σ.Α.Τ Σωτήρη Τριανταφύλλου(GOAL NEWS)  και η εταιρεία AMSTEL  για την πολύχρονη υποστήριξη του Συλλόγου.
Ειδική βράβευση θα γίνει στον Πορτογαλικό λαό για το  fair play,που επέδειξε κατά τη διάρκεια του EURO2004 και δή στον τελικό. Το βραβείο θα παραλάβει ο Πρέσβης της χώρας στην Ελλάδα κ Joaquim Ferreira Marques.
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος της Δημόσιας Τηλεόρασης Δημήτρης Μαλισιώβας.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης
Άφιξη των τιμώμενων προσώπων το Σάββατο 1η Φεβρ.
Επίσκεψη το μεσημέρι των υψηλών  καλεσμένων στο  ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, το μοναδικό σε όλη την Ευρώπη, με παρουσίαση  απο τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ των 500 εκθεμάτων. Στο τέλος τα τιμώμενα πρόσωπα θα μιλήσουν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Ακολουθεί επίσημο γεύμα προς τιμήν των καλεσμένων το οποίο παραθέτει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου
Στις 22.30 αρχίζει η ετήσια χοροεσπερίδα με κέντρο αναφοράς την εκδήλωση ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 2014 στο κέντρο ASTRALIVE.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ της εκδήλωσης KYDON HOTEL,AMSTEL, ETEKA, NIKE,

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι ορτανσίες μου

Όμορφες, τόσο όμορφες και αγαπημένες! Λευκές, ροζ, μωβ, κόκκινες,...

Ο Πέτρος Παππάς έπεσε έξω… 27 δισ. στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Διορθωτική δήλωση έστειλε το πρωί της Τετάρτης ο βουλευτής του...

Χανιά: Μεγάλη άσκηση ευρείας κλίμακας στο Ναύσταθμο Κρήτης

Άσκηση ευρείας κλίμακας για την αντιμετώπιση καταστάσεων Μείζονος Ατυχήματος...

Χανιά: «Της φύσης περπατήματα» – Διαδρομή πεζοπορίας και παρατήρησης στο αστρομονοπάτι στα Κεραμειά

Έπειτα από την εξαιρετικά επιτυχή διοργάνωση του 2ο Φεστιβάλ Εναλλακτικού Τουρισμού...