14.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Βραβευμένο για 2η φορά το MobileApp της Τράπεζας Χανίων

Ημερομηνία:

Τρίτο κατά σειρά βραβείο την τελευταία διετία απέσπασε η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων σε σημαντικούς θεσμούς επιβράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα.

Έπειτα από το bronze award για το web banking της Τράπεζας στην κατηγορία Craft & Technological Artistry των Ermis Awards 2021, και του bronze award του mobile app στην κατηγορία Digital Innovation through Mobile των Mobile Excellence Awards 2022, το mobile app της Τράπεζας απέσπασε το bronze award στην κατηγορία UI/UX (user interface / user experience).

Η mobile εφαρμογή της Τράπεζας ξεχώρισε για την εμπειρία που προσφέρει στον χρήστη μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από ευκολία χρήσης, αμεσότητα και λειτουργικότητα.

Η εφαρμογή Chania Mobile App προσφέρει πλήρη τραπεζική εξυπηρέτηση, από πληροφόρηση του υπολοίπου των λογαριασμών και τη διενέργεια συναλλαγών, έως την πλήρη επισκόπηση της συνολικής σχέσης του πελάτη με την τράπεζα και την μεταβολή/επικαιροποίηση των στοιχείων του.

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, με βασικούς συνεργάτες την Indice & την ignota.io, επενδύει στον ψηφιακό μετασχηματισμό, αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής στις υπηρεσίες και τις υποδομές της δημιουργώντας ψηφιακές εφαρμογές που εμπλουτίζονται συνεχώς με νέες λειτουργικότητες ώστε να προσφέρουν στο χρήστη την καλύτερη ψηφιακή εμπειρία.

Τα Mobile Excellence Awards αναδεικνύουν τις πιο καινοτόμες εφαρμογές και τις βέλτιστες πρακτικές σε όλο το φάσμα του mobile business και πραγματοποιήθηκαν για 8η χρονιά από την BOUSSIAS σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στις 06 Δεκεμβρίου 2022 παρευρέθηκαν στελέχη της Τράπεζας και της Indice.

Το ChaniaBank Mobile App είναι διαθέσιμο στο Αpp Store (https://apps.apple.com/gr/app/chaniabank/id1560997041?l=el) και στο Google Play (https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.indice.chaniabank&pli=1 )

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News και στο facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...