22.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Βραδιές Μουσικής στον Δήμο Πλατανιά

Ημερομηνία:

Δυο βραδιές γεμάτες μουσική, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό , διοργανώνει τις επόμενες μέρες ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με τους Tοπικούς  Φορείς.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 20 Ιουλίου και ώρα 21:00, στο γραφικό πευκόδασος της Αγίας Παρασκευής, στη θέση Λιμνί Πολεμαρχίου, θα πραγματοποιηθεί συναυλία κλασικής μουσικής, από το μουσικό σχήμα Ολλανδών καλλιτεχνών “The Classical Cruise Quintet” , το οποίο θα αποδώσει έργα των Βιβάλντι, Μότσαρτ, Ραχμάνινοφ και άλλων κλασικών συνθετών.

Παίζουν: Eva Bengtsson βιολί

Boukje Raes βιολί

Wouter Schmidt βιόλα

Eveline Rosenhart βιολοντσέλο

Joost van der Meent πιάνο

Μετά το τέλος της συναυλίας , θα προσφερθεί οίνος, χορηγία οινοποιείων του Δήμου Πλατανιά.

Επίσης, τη Δευτέρα 22 Ιουλίου και ώρα 21:00, κάτω από την πανσέληνο του Ιούλη, σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά τοπόσημα του Δήμου Πλατανιά, στο Σπήλαιο του Αγίου Ιωάννη, στη Μαραθοκεφάλα της Δημοτικής Κοινότητας Σπηλιάς, ο μουσικός Γιάννης Σίνης θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια, στο φως του φεγγαριού. Μπουζούκι : Μανώλης Φλεμετάκης.

Η είσοδος και στις δύο μουσικές βραδιές είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Διοργάνωση : Δήμος Πλατανιά – Τοπικοί Φορείς

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον...