16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Βρετανία: Σκύλος έφαγε ζωντανή μια 20χρονη

Ημερομηνία:

Μια γυναίκα 20 ετών πέθανε και μια άλλη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από άγρια ​​επίθεση σκύλου που σημειώθηκε χθες 12/1.

Η αστυνομία του Σάρεϊ έστειλε αστυνομικούς στο Κάτερχαμ, μετά από αναφορές για επίθεση σκύλου στις 14.45. Οι κάτοικοι έκαναν λόγο για τραυματισμούς ανθρώπων. Η αστυνομία μάζεψε 7 σκυλιά.

Δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη ταυτοποίηση της κοπέλας, αλλά οι συγγενείς της έχουν ενημερωθεί. Οι αρχές είπαν ότι μια ακόμη γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από επίθεση σκύλου, ωστόσο δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή της.

Ο επικεφαλής επιθεωρητής Alan Sproston είπε: «Οι σκέψεις μας είναι στην οικογένεια της γυναίκας που δυστυχώς πέθανε σήμερα το απόγευμα. Αυτό το περιστατικό είναι ανησυχητικό για την τοπική κοινωνία και θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω ότι πιστεύουμε ότι όλα τα σκυλιά έχουν πιαστεί από την αστυνομία. Η έρευνά μας για τον προσδιορισμό των συνθηκών του συμβάντος παραμένει σε εξέλιξη και θα ζητούσαμε από την κοινότητα να μην κάνει εικασίες».

Σύμφωνα με το νόμο, οι ιδιοκτήτες σκύλων που σκοτώνουν κάποιον μπορεί να καταδικαστούν σε φυλάκιση έως και 14 ετών ή να τους κόψουν πρόστιμο ή και τα δύο.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...