27.8 C
Chania
Friday, October 4, 2024

Βρεφονηπιακός σταθμός το πρώην Δημαρχείο Ακρωτηρίου

Ημερομηνία:

Στην ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ παραχωρήθηκε το κτήριο του πρώην Δημαρχείου Ακρωτηρίου στο Πυθάρι, του οποίου η μετατροπή σε βρεφονηπιακό σταθμό, κάτι που αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων στο Χορδάκι, των Στερνών , του Μουζουρά, του Αρωνίου και των Κουνουπιδιανών, ξεκινά άμεσα.Η μελέτη ολοκληρώθηκε, εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο και αρχίζει να υλοποιείται, με στόχο ο σταθμός να είναι έτοιμος για την ερχόμενη σχολική περίοδο. Άλλωστε το κτήριο είναι ολοκαίνουριο και χρειάζεται ελάχιστες παρεμβάσεις, οι οποίες αφορούν κυρίως την ασφάλεια των βρεφών και των νηπίων.

Σύμφωνα με τη μελέτη, στο κτήριο (όπου μέχρι πρόσφατα στεγαζόταν η ΔΕΥΑΧ) θα διατηρηθεί η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων ενώ ένας χώρος θα χρησιμοποιηθεί και από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

zarpa.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων καταγγέλλει την απέλαση μελών του Grup Yorum

Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων καταδίκασε έντονα την απαγόρευση εισόδου...

Η Πρωτοβουλία Αντίστασης καταγγέλει την κράτηση και απέλαση των 2 μελών του Grup Yorum

Η Πρωτοβουλία Αντίστασης καταγγέλλει την απαγόρευση εισόδου στη χώρα...

Δύο διασώσεις αλλοδαπών πεζοπόρων σε μία μέρα στα Χανιά

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία στα Χανιά πραγματοποίησε δύο διαφορετικές επιχειρήσεις...