15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

«Βρε πρωθυπουργέ, εσύ είσαι;»: Όταν ο πλανώδιος λουλουδάς συνειδητοποίησε ότι συνάντησε τον Τσίπρα

Ημερομηνία:

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, κάτω από την Ακρόπολη.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μαζί με τη σύντροφό του Μπέττυ και ένα φιλικό τους ζευγάρι δειπνούσαν, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Αγορά», σε γνωστό bistro bar της περιοχής.

Αρκετοί από όσους βρίσκονταν στο ίδιο μαγαζί διέκοπταν συχνά την κουβέντα τους για να σφίξουν το χέρι του πρωθυπουργού και να του ευχηθούν «καλή δύναμη». «Είναι πολύ cool», «είναι κούκλα η Μπέττυ», σχολίαζαν.

Κάποια στιγμή ένας πλανόδιος πωλητής λουλουδιών πλησίασε το τραπέζι του κ. Τσίπρα, άφησε ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα, «δώρο από το απέναντι τραπέζι» είπε και έφυγε, χωρίς να αντιληφθεί μέσα στο ημίφως σε ποιον είχε μόλις αφήσει τα λουλούδια

Αφού… περιηγήθηκε για λίγο στα υπόλοιπα τραπέζια, συνειδητοποίησε ποιος ήταν ο …παραλήπτης. Χωρίς να το πολυσκεφτεί, γύρισε αμέσως στο τραπέζι του Α. Τσίπρα.

«Βρε πρωθυπουργέ, εσύ είσαι;», αναφώνησε ο πλανόδιος πωλητής, βλέποντας από κοντά τον κ. Τσίπρα και αναγνωρίζοντάς τον. Μάλιστα, ο πρωθυπουργός, χαλαρός και χαμογελαστός, μίλησε μαζί του για περίπου 10 λεπτά, ώσπου ο πλανόδιος πωλητής αποχώρησε από το εστιατόριο.

Ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του, αφού απόλαυσαν το φαγητό και τη χαλαρή ατμόσφαιρα, αποχώρησαν από το μαγαζί γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

 iefimerida

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ