19.8 C
Chania
Friday, October 18, 2024

Βόλος: Πατέρας 5 ανήλικων παιδιών αυτοκτόνησε με περίστροφο

Ημερομηνία:

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, πρόκειται για έναν 45χρονο πυροσβέστη του πεζοπόρου τμήματος του πυροσβεστικού κλιμακίου της Βιομηχανικής Περιοχής Βόλου, που αυτοκτόνησε με τη χρήση όπλου και βρέθηκε νεκρός, σε δύσβατη περιοχή, σε μονοπάτι, μεταξύ Αγ. Ονουφρίου και Σταγιατών.

Πρόκειται για τον Β. Τ. που διέμενε σε άλλη περιοχή στις βόρειες συνοικίες του Βόλου, ο οποίος έφυγε από το σπίτι του χθες το βράδυ, πήρε παλιό περίστροφο συγγενικού του προσώπου, ακολούθησε το μονοπάτι που πήγαινε για περπάτημα και όταν έφτασε έξω από το εκκλησάκι του Αγ . Παντελεήμονα, στο μονοπάτι, μετά τον Άγιο Νικολάκη, προς Σταγιάτες, έβγαλε το όπλο που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι!

Οι συγγενείς του ανησύχησαν, άρχισαν να ψάχνουν σήμερα το πρωί να τον βρουν, πήγαν στον τόπου που ήξεραν ότι πηγαίνει για περπάτημα και βρέθηκαν μπρος στο αποτρόπαιο θέαμα.

Στο σημείο ενημερώθηκαν και πήγαν πυροσβέστες, που κατέβασαν την σορό του άτυχου 45χρονου από το δύσβατο σημείο που βρέθηκε σε σημείο που είχε πάει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, ενώ στον τόπο πήγαν αστυνομικοί του Α.Τ. Βορείου Πηλίου, που απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πυροσβέστης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, έκανε χρήση αδειών συχνά από την υπηρεσία του, ενώ πρόσφατα είχε επιστρέψει από άδεια.

cnn.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χανιά: 59 νέα περιστατικά κρούσματα γαστρεντερίτιδας στο νοσοκομείο – Τι πρέπει να ξέρετε

Το Νοσοκομείο Χανίων αναμένεται να επαναξιολογήσει την Παρασκευή την...

Προσβάσιμο για τους επισκέπτες την Παρασκευή το Φαράγγι της Σαμαριάς

Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.) ανακοινώνει...