20.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Βόλος: «Σκότωσα αυτόν που δηλητηρίαζε το παιδί μου» – Τα πρώτα λόγια του πατέρα που σκότωσε τον κουνιάδο του γιατί βίαζε την κόρη του

Ημερομηνία:

Τον νόμο στα χέρια του πήρε ο 50χρονος στον Βόλο που εκτέλεσε με καραμπίνα τον αδελφό της δεύτερης συζύγου του, όταν ενημερώθηκε πως ο 33χρονος βίαζε τη 18χρονη κόρη του, από τον πρώτο του γάμο επί σχεδόν δέκα χρόνια.

Το θύμα μάλιστα φέρεται να την εκβίαζε πως θα δημοσίευε βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό από τους βιασμούς του, αποσπώντας της έτσι χρηματικά ποσά.

«Θα τα κανονίσω εγώ», φέρεται να είπε ο πατέρας στην κόρη του όταν έμαθε τη φριχτή αλήθεια.

Το ραντεβού θανάτου

Ο θύτης πήρε τηλέφωνο τον κουνιάδο τουαδελφό της δεύτερης συζύγου του, προφασιζόμενος μηχανική βλάβη στο αυτοκίνητό του και ζήτησε βοήθεια.

Ο 33χρονος πήγε στο σημείο που του επέδειξε ο δράστης και ακολούθησε λογομαχία με τον 50χρονο να τον χτυπά στο πρόσωπο με την κάννη του όπλου.

Στη συνέχεια φέρεται να τον πυροβόλησε στο στήθος.

Μετά το έγκλημα, ο δράστης κάλεσε μόνος του την αστυνομία και ανέφερε πως πριν από λίγο κοντά στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ, είχε σκοτώσει τον κουνιάδο του και ότι θα μετέβαινε στην Ασφάλεια να παραδοθεί.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ τα πρώτα λόγια που είπε κλαίγοντας στους αστυνομικούς ήταν: «Σκότωσα τον άνθρωπο που δηλητηρίαζε το παιδί μου».

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν στο πρανές της Επαρχιακής Οδού Βόλου Ζαγοράς, στο ρεύμα προς Βόλο, το πτώμα του άνδρα σε ύπτια θέση, φέροντας τραύματα στο πρόσωπο και ίχνη πυροβολισμού στο στήθος, ενώ δίπλα του υπήρχαν κομμάτια μονόκαννης καραμπίνας.

Απέναντι ήταν σταθμευμένο και σε λειτουργία το αυτοκίνητο του θύματος. Το τηλεφώνημα από τον δράστη έγινε στις Αρχές στις 21:00 και στις 21:40 ο δράστης μπήκε στο αστυνομικό τμήμα και παραδόθηκε.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η πρώτη σύζυγος του 50χρονου και μητέρα της 18χρονης, είχε σκοτωθεί σε τροχαίο δυστύχημα και ο άνδρας είχε παντρευτεί με την αδελφή του 33χρονου.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Από την αστυνομία εκδόθηκε ανακοίνωση για την σύλληψη του δράστη.

«Συνελήφθη, χθες (09-01-2024) το βράδυ στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, ο δράστης συναντήθηκε με άλλον αλλοδαπό άνδρα σε περιοχή του Βόλου και υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο παθών τραυματίστηκε θανάσιμα ένεκα πυροβολισμού από κυνηγετικό όπλο που έφερε ο δράστης.

Ο δράστης ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, ενώ λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη.

Κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και ένα φυσίγγιο.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον...