18.8 C
Chania
Friday, December 5, 2025

“Βόλτα στη φύση!”: Η επόμενη μέρα μετά τον Άγγελο Πατσιά στο δημοτικό Φουρφουρά | Φωτός

Ημερομηνία:

Μπορεί ο πρωτοπόρος δάσκαλος Άγγελος Πατσιάς να έφυγε από το δημοτικό σχολείου Φουρφουρά όμως αυτό δε σημαίνει πως το σχολείο άλλαξε φυσιογνωμία. Εκεί, έχουν παραμείνει δάσκαλοι που συνεχίζουν να δημιουργούν και να δουλεύουν.

Γράφουν σχετικά στο blog τους:

Κάθε Πέμπτη το Νηπιαγωγείο μαζί με την Α-Β δημοτικού οργανώνουν απο κοινού βολτούλες στη φύση! Είναι μια ρουτίνα που καθιερώθηκε απο την αρχή σχεδόν της χρονιάς!

Κάθε φορά έχουμε και άλλο στόχο.. Αλλες φορές μαζεύουμε φύλλα διαφόρων χρωμάτων, άλλες φορές ψάχνουμε για δέντρα που έχουν καρπούς, και άλλες φορές φανταζόμαστε με τί θα μπορούσαν να μοιάζουν οι περίεργοι κορμοί των δέντρων του χωριού μας..

Σήμερα βγήκαμε για να ανακαλύψουμε τον ενα και μοναδικό θησαυρό μας και γύρω απο αυτόν έφτιάξε ο καθένας μας  ενα ολόκληρο παραμύθι!

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο το πόσο μπορεί μια μικρή βόλτα των 30 λεπτών να αλλάξει τη διάθεση των παιδιών και να τους προσφέρει αυθεντικές εμπειρίες.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Χανίων: “Η υγεία δεν είναι προνόμιο είναι δικαίωμα”

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ...

Επίσκεψη της ΙΛΑΕΚ στην οικία Θεοδωράκη στον Γαλατά

Στο πλαίσιο των επισκέψεων στα μουσεία των Χανίων η ...

Βραβεία στο Hackathon Καινοτομίας της έκθεσης InnoDays 2025 για φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης

Δυναμική παρουσία του Πανεπιστημίου Κρήτης στην έκθεση InnoDays 2025:...