15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

«Βόμβα» από Δήμο Βερύκιο: «Εμπλεκόμενος κατέθεσε χρήματα στη μητέρα της 12χρονης»

Ημερομηνία:

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον Δήμο Βερύκιο, σχετικά με την ανατριχιαστική υπόθεση του Κολωνού που βίαζε και εξέδιδε ο 53χρονος έμπορος.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος αποκάλυψε στον Alpha ότι βρέθηκαν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας της ανήλικης από κάποιον που ταυτοποιήθηκε ως παιδεραστής και εμπλέκεται στην υπόθεση.

Πρόκειται για δύο καταθέσεις, 20 και 25 ευρώ.

«Πριν από λίγο σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, ταυτοποιήθηκε στην υπόθεση του 53χρονου ένας παιδεραστής που είχε καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό της μητέρας του παιδιού. Της 12χρονης. Και όχι μεγάλα ποσά. 20 και 25 ευρώ. Υπάρχει η πρώτη ταυτοποίηση. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει η ταυτοποίηση, αυτό γίνεται είτε με κατάθεση χρημάτων -όπως σας αποκαλύπτω τώρα- είτε με μαρτυρία από το ίδιο το παιδί».

Τα παραπάνω είπε αρχικά ο Δήμος Βερύκιος και συνέχισε:

«Έχουν απευθυνθεί σε ψυχολόγους και στη πανεπιστημιακή κοινότητα για να δουν πώς θα μπει το παιδί κι αν πρέπει να μπει το παιδί στη βάσανο της ταυτοποίησης των δραστών, οι οποίοι όπως καταλαβαίνουμε δεν είναι λίγοι. Η είδηση είναι ότι βρέθηκαν χρήματα στον λογαριασμός της μητέρας της 12χρονης που είχε καταθέσει ένας εκ των δραστών».

Λίγο αργότερα, ο Δήμος Βερύκιος βγήκε και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες:

«Εντοπίστηκε μέσα από τις συνομιλίες της μικρής. Εντοπίστηκαν 10 αριθμοί στο viber με ερωτικό περιεχόμενο. Από τους 10 αριθμούς έγιναν ταυτοποίηση σε 6. Δεν αποδεικνύεται ότι διέπραξαν και βιασμό. Υπάρχει άτομο δέχθηκε ερωτική συνεύρεση με τη 12χρονη και τα χρήματα πήγαιναν στον λογαριασμό της μητέρας. Αναμένεται ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια.»

Κολωνός: Ψάχνουν για κύκλωμα παιδεραστίας, συνεργούς κι άλλα θύματα

Οργανωμένο κύκλωμα παιδεραστίας, συνεργούς του 53χρονου και άλλα θύματα, αναζητούν οι αρχές, που ερευνούν τη σοκαριστική υπόθεση με θύμα τη 12χρονη στον Κολωνό. Τα στελέχη της Ασφάλειας δεν έχουν αποκλείσει ακόμα το ενδεχόμενο, ο κατηγορούμενος μαστροπός-βιαστής να έχει συνεργό.

Συγκεκριμένα εξετάζουν αν κάποιο άλλο πρόσωπο είχε αναλάβει το ρόλο του «ανιχνευτή» ευάλωτων ανήλικων κοριτσιών, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Παράλληλα οι αστυνομικοί, επιχειρούν να διαπιστώσουν μέσα από τη διαδικτυακή δραστηριότητα και τις επαφές του 53χρονου, αν υπήρχαν και άλλα ανήλικα θύματα.

Σε πλήρη εξέλιξη, βρίσκεται η διαδικασία της ταυτοποίησης των 213 εν δυνάμει βιαστών-«υποψήφιων πελατών» του 53χρονου, που επιχείρησαν να έρθουν σε επαφή με το ανήλικο κορίτσι. Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον 15 ύποπτα «προφίλ», τα οποία φαίνεται να είχαν τακτικότερη επαφή με τον κατηγορούμενο και τη 12χρονη, μέσω της ιστοσελίδας ανώνυμων γνωριμιών. Όταν αυτά συνδεθούν με στοιχεία ταυτότητας, και σε περίπτωση που διαπιστωθεί ποινική εμπλοκή προσώπων στην υπόθεση, το 12χρονο κορίτσι θα κληθεί να αναγνωρίσει ανάμεσά τους, τους βιαστές της.

Αναζητώντας κρίσιμα στοιχεία, τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, προβαίνουν σε ανάσυρση δεδομένων από τα κινητά τηλέφωνα και τους υπολογιστές τόσο του 53χρονου, όσο και του 42χρονου φερόμενου «πελάτη» και βιαστή, αλλά και από τις συσκευές που χρησιμοποιούσε το 12χρονο κορίτσι.

Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, έχουν επεκταθεί και στις οικονομικές συνδιαλλαγές του 53χρονου. Συγκεκριμένα έχει υποβληθεί αίτημα στους δικαστικούς λειτουργούς για την άρση τραπεζικού απορρήτου, διερευνώντας την πιθανότητα αναιτιολόγητων εισροών – εκροών χρημάτων στους λογαριασμούς του κατηγορούμενου, και ενδεχόμενη διερεύνηση πιθανών καταθετών ή παραληπτών.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...