18.8 C
Chania
Friday, May 17, 2024

Β. Αλεβιζόπουλος από Χανιά: Η Fraport δεν θα μπορέσει να αναλάβει εντός του 2017 τη διαχείριση των αεροδρομίων

Ημερομηνία:

Δεν θα μπορέσει μέσα στο 2017 να αναλάβει τη διαχείριση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας η Fraport. Αυτή τη θέση εξέφρασε σήμερα, από τα Χανιά, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσιών Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ), Βασίλης Αλεβιζόπουλος.

Ο κ. Αλεβιζόπουλος φτάνοντας στο αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης” συναντήθηκε με τους εργαζόμενους και συζήτησε μαζί τους κυρίως υπηρεσιακά θέματα.

Κατόπιν, συνοδευόμενος από μέλη της συστηθείσας Πρωτοβουλίας Πολιτών ενάντια στην εκχώρηση του αεροδρομίου “Δασκαλογιάννης” συναντήθηκε και με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολο Βουλγαράκη.

Από εκεί ο κ. Αλεβιζόπουλος είπε:

“Δεν θα πρέπει να περιμένει κανείς πως το 2017 θα μπει η Fraport να λειτουργήσει τα αεροδρόμια. Ίσως ούτε το 2018».

Και συνέχισε “η γερμανική εταιρεία έχει δύο σοβαρά προβλήματα. Το πρώτο είναι ότι δεν είναι έτοιμη να λειτουργήσει τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια και το δεύτερο είναι τα οικονομικά της στοιχεία, καθώς, σύμφωνα με τους ισολογισμούς της, η εταιρεία έχει μία φθίνουσα πορεία με σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ τα διαθέσιμά της δεν ξεπερνούν τα 200 εκατομμύρια ευρώ”.

Να αναφέρουμε ότι στις 5 το απόγευμα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στον Δημοτικό Κήπο Χανίων.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδηλώσεις στα Σφακιά για τη Μάχη της Κρήτης

Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ο Δήμος Σφακίων προσκαλούν στην εκδήλωση για...

Πώς έγινε η διάσωση 42 μεταναστών ανοιχτά της Παλαιόχωρας – Δύο συλλήψεις

42 συνολικά άτομα περισυνέλλεξαν οι αρχές στην πολύωρη επιχείρηση...

Σειρά κλοπών από 42χρονο Σουηδό στα Χανιά

Χθες, ένας 42χρονος Σουηδός συνελήφθη στα Χανιά κατηγορούμενος για...