20.8 C
Chania
Monday, October 7, 2024

Β’ ΕΠΣΧ: Πήρε το ντέρμπι ο Άρης, νίκες για Φωστήρα, Απόλλωνα

Ημερομηνία:

“Χαμός” γίνεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας της Β’ ΕΠΣΧ, μετά την επικράτηση του Άρη Βουκολιών, με 2-0 επί του Παγχανιακού, στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής. 
Παρά την ήττα της, που προήλθε από τα γκολ τωνΠαναγιωτάκη (30′) και Χατζημαρινάκη (70′), η ομάδα της Νέας Χώρας διατηρήθηκε στην κορυφή, αλλά στους 3 βαθμούς μείωσαν πλέον ο Τιτάν, η Θύελλα και ο Ποσειδών, με τον Άρη και τον Φωστήρα να ακολουθούν στο -4.
Η ομάδα των Αγίων Σαράντα με χατ-τρικ τουΤσαγκαράκη και ένα γκολ από τους Ανδρουλάκη, Μαθιουδάκη επιβλήθηκε 5-2 του Πλατάνου, συνεχίζοντας την εξαιρετική της πορεία.
Ακόμα μια νίκη, που τον διατηρεί στα… ψηλά πέτυχε και ο Απόλλωνας, με 1-0 επί του Νέου Αστέρα, στη Μοναχή Ελιά, με τον Σολανάκη να σκοράρει στο 20′.

Λευτέρης Αντωνακάκης

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ