18.2 C
Chania
Πέμπτη, 16 Απριλίου, 2026

Γέμισαν με αυγά και γιαούρτα τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον Άγιο Νικόλαο | Φωτός+Βίντεο

Ημερομηνία:

Με ρίψη αυγών και γιαουρτιών στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον Άγιο Νικόλαο, εξέφρασαν την αγανάκτησή τους οι αγρότες του Οροπεδίου Λασιθίου και της Ιεράπετρας, την Τρίτη το μεσημέρι.

Με τους διαμαρτυρόμενους αγρότες προσπάθησαν να συνομιλήσουν ο συντονιστής γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καλλιντέρης και το μέλος κ. Μανόλης Αβραμάκης, όπως αναφέρει το anatolh.com

Δεκάδες αγρότες από την Ιεράπετρα ήλθαν στον Άγιο Νικόλαο με τα αγροτικά τους οχήματα για να διαμαρτυρηθούν για το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Φωτός και βίντεο από τη σελίδα στο fb Siganos J. Oropedio Lasithiou:

 

 

Φλέγεται ο Άγιος Νικόλαος, εισβολή τώρα στα γραφεία του Σύριζα….

Posted by Siganos J. Oropedio Lasithiou on Tuesday, February 9, 2016

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητσοτάκης: Δεν απασχολούν υποκλοπές και ΟΠΕΚΕΠΕ την κοινωνία

Τα ρέστα ζήτησε από το ΠΑΣΟΚ για την προ ημερησίας...

Σύλληψη 50χρονου για άσκοπους πυροβολισμούς και παράνομο όπλο στη Χερσόνησο Ηρακλείου

Συνελήφθη 50χρονος στη Χερσόνησο Ηρακλείου για άσκοπους πυροβολισμούς και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων. Κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο μετά από έρευνα στην οικία του.

Δύο παραστάσεις «ΜΠΟΥΑΤ» με ελεύθερη είσοδο στα Χανιά

Δύο παραστάσεις «ΜΠΟΥΑΤ» με τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου στο θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης» στα Χανιά, 20-21 Απριλίου 2026. Ελεύθερη είσοδος.