20.8 C
Chania
Saturday, September 28, 2024

Γέμισε η αίθουσα του Επιμελητηρίου Χανίων κατά την ομιλία του Γ. Καμίνη – Τι λέει η Επιτροπή Στήριξης

Ημερομηνία:

Γεμάτη ήταν η αίθουσα του Επιμελητήριου στα Χανιά όπου πραγματοποίησε ομιλία ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιώργος Καμίνης, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στην Κρήτη.

Την ομιλία του Γιώργου Καμίνη παρακολούθησαν περισσότεροι από 150 άνθρωποι, μεταξύ τω οποίων οι δήμαρχοι Χανίων, Κισάμου, Πλατανιά ενώ το παρών έδωσαν και οι κ.κ. Βουλγαράκης, Καλογεράκης και Σημαντηράκης από την Περιφέρεια.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Καμίνης κάλεσε σε μαζική συμμετοχή των πολιτών στις κάλπες που θα εγγυηθεί την ενότητα τη παράταξης και θα της δώσει νικηφόρα προοπτική.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η Επιτροπή Χανίων στήριξης Γ. Καμίνη στην οποία αναφέρει τα εξής:

Οι δεκάδες Χανιώτες και Χανιώτισσες, με τη συμμετοχή τους στη χθεσινή (24/10) εκδήλωση στο ΕΒΕ με τον Γιώργο Καμίνη, απέδειξαν ότι οι διαδικασίες για την δημιουργία του νέου Ενιαίου Φορέα του Προοδευτικού χώρου, που ξεκινούν με την εκλογή στις 12 Νοεμβρίου, του επικεφαλής, είναι γενικευμένη επιθυμία και επιτακτικό  αίτημα των προοδευτικών πολιτών.

Ιδιαίτερα τιμητική η συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Αποστόλη Βουλγαράκη και των δύο θεματικών Αντιπεριφερειαρχών Νίκου Καλογερή και Παναγιώτη Σημανδηράκη, καθώς και των Δημάρχων Χανίων Τάσου Βάμβουκα, Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη και Κισσάμου Θοδωρή Σταθάκη.

Η συμμετοχή εκπροσώπων όλων των κομμάτων που μετέχουν στις διαδικασίες για τον Ενιαίο Φορέα:  ΔΗΣΥ (ΠΑΣΟΚ, ΚΙΔΗΣΟ, ΔΗΜΑΡ, Κινήσεις Πολιτών) και ΠΟΤΑΜΙ, καθώς και η συμμετοχή εκπροσώπων των Τοπικών Επιτροπών στήριξης των άλλων συνυποψήφιων του Γ. Καμίνη, υπογραμμίζει την ενωτική διάθεση ΟΛΩΝ των δυνάμεων σ’ αυτή την προεκλογική περίοδο και προεξοφλεί ότι αυτό το ενωτικό πνεύμα, θα επικρατήσει και μετεκλογικά- ανεξάρτητα από το ποιος θα εκλεγεί.

Ο Γιώργος Καμίνης, οραματιστής αλλά και ρεαλιστής, κέρδισε το ακροατήριό του με την ομιλία αλλά και τις απαντήσεις του στον διάλογο που ακολούθησε.  Ανέπτυξε με καθαρό – καθόλου ξύλινο- λόγο, το σχέδιό του για τον νέο Ενιαίο Φορέα, αλλά και τις τολμηρές αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα.

Χαιρετίζουμε όλους όσοι συμμετείχαν και τους καλούμε να παρευρεθούν στις ομιλίες στα Χανιά και των άλλων συνυποψηφίων του Γιώργου Καμίνη και κυρίως, να εργασθούν συστηματικά, ο καθένας στον χώρο του, ώστε στις κάλπες της 12ης Νοεμβρίου, να προσέλθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι προοδευτικοί πολίτες των Χανίων.

Χανιά 25 Νοεμβρίου 2015

Η Επιτροπή Χανίων στήριξης του Γιώργου Καμίνη

Μιχάλης Αρτεμάκης , Μανώλης  Γκαζής, Γιάννης Ευλογημένος, Βλαδίμηρος Θάνος Βιβή Κιαγιά, Γιάννης Κοπανάκης, Μανώλης Λαδάκης, Όθωνας Χαραλαμπάκης.

Ο Γιώργος Καμίνης συνεχιζει την περιοδεία του στο Ηράκλειο και στον Αγ. Νικόλαο.
"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσκόπηση: Οι εκπλήξεις στις μετακινήσεις των ψηφοφόρων

Αξιοσημείωτα είναι τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Metron Analysis για το...

Καθηγήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, ξεπέρασε τις 10.000 αναφορές στο ερευνητικό της έργο σύμφωνα με το Google Scholar

Η Καθηγήτρια Διονυσία Κολοκοτσά της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος...