13.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Γέμισε το πρώην Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με χαρά – Θα γίνει “το ωραιότερο πάρκο της χώρας”, είπε ο Δήμαρχος Χανίων | Φωτός

Ημερομηνία:

Οι Χανιώτες έσπευσαν μαζικά στο πρώην Στρατόπεδο Μαρκόπουλου με αφορμή την γιορτή που στήθηκε από τον Δήμο Χανίων στα πλαίσια της παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Ο Δήμαρχος Χανίων επανέλαβε ότι το πρώην στρατόπεδο θα μετατραπεί “στο ωραιότερο πάρκο της χώρας” και κάλεσε τους Χανιώτες να συζητήσουν μαζί με τη δημοτική αρχή με νηφαλιότητα.

Στο χώρο του πρώην στρατόπεδου Μαρκόπουλου πραγματοποιήθηκε μία ποικιλία δράσεων, στήθηκαν μπασκέτες ενώ μοιράστηκε και δωρεάν παγωτό σε μικρούς και μεγάλους.

Επίσης μοιράστηκαν 10.000 γλαστράκια γιασεμιά και βουκαμβίλιες ενώ το παρών έδωσαν αρκετοί υποψήφιοι βουλευτές.

Εκεί βρέθηκε και κλιμάκια της Πυροσβεστικής Χανίων με τα παιδιά να έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν πυροσβεστικό εξοπλισμό αλλά και να φορέσουν στολές πυροσβεστών στα πλαίσια της δράσης “Ενημερώνομαι – Προστατεύω το περιβάλλον και τη φύση”.

"google ad"

Στο χώρο επίσης υπήρχαν περίπτερα της κοινωνικής κουζίνας “Ο Άλλος Άνθρωπος, αλλά και της ΔΕΔΙΣΑ, του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Χανίων, του Πάρκου Διάσωσης Χλωρίδας και Πανίδας του Πολυτεχνείου Κρήτης, του Σχολείου Δάσους.

Στη γιορτή συμμετείχαν και σχολεία της πόλης.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...