18.8 C
Chania
Friday, May 3, 2024

Γαλάζιες «εξυπηρετήσεις» πίσω από την μη πρόσβαση στον ΟΑΕΔ;

Ημερομηνία:

Αλαλούμ προκλήθηκε εχθές, μέρα έναρξης των αιτήσεων στον ΟΑΕΔ για το πρόγραμμα πρόσληψης 5.000 ανέργων, καθώς πολλοί υποψήφιοι κατήγγειλαν ότι για ώρα προσπαθούσαν να καταθέσουν ηλεκτρονικά αίτηση για συμμετοχή, αλλά το πρόγραμμα δεν επέτρεπε την πρόσβαση. Γαλάζια ρουσφέτια φέρονται να προκάλεσαν το πρόβλημα στο σύστημα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Τζώρτζη Ρούσσου για τη σημερινή «Εφημερίδα των Συντακτών», ο ασκός του Αιόλου αναμένεται να ανοίξει για τον διοικητή του ΟΑΕΔ, Θ. Αμπατζόγλου, αφού χιλιάδες επιχειρήσεις προσπάθησαν χθες να εισέλθουν στο site του ΟΑΕΔ για να καταθέσουν αίτηση υπαγωγής στο πρόγραμμα αλλά εκείνο τους πέταγε έξω με αποτέλεσμα να μην καταθέσουν την αίτηση.

Πληροφορίες του δημοσιογράφου από ανθρώπους εντός ΟΑΕΔ κάνουν λόγο για «άνοιγμα» της διαδικασίας 10 λεπτά νωρίτερα για να εξυπηρετηθούν γαλάζιοι ημέτεροι μέσω κομματικών γραφείων.

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ