20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Γαλλικές αρχές για μικρή Βαλεντίν: Η γυναίκα που την έχει στη Γαλλία είναι η βιολογική της μητέρα

Ημερομηνία:

Οι γαλλικές αρχές ήρθαν σε επικοινωνία με την ελληνική Αστυνομία, υποστηρίζοντας σύμφωνα με πληροφορίες πως η γυναίκα η οποία βρίσκεται με τη μικρή Βαλεντίν στη Γαλλία, είναι η βιολογική της μητέρα.

Η βιολογική μητέρα της μικρής Βαλεντίν φέρεται να είναι η γυναίκα η οποία επικοινώνησε με τις γαλλικές αρχές μέσω δικηγόρου, σύμφωνα με το newsit.gr.

Κατά το ίδιο μέσο, η γυναίκα βρίσκεται σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές στη χώρα από 2015.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, Γάλλοι αστυνομικοί επικοινώνησαν με τις ελληνικές αρχές, δηλώνοντας πεπεισμένοι πως πρόκειται για τη βιολογική μητέρα της Βαλεντίν.

Όπως εξήγησαν, πραγματοποίησαν έρευνα στο περιβάλλον της 7χρονης, αλλά και στο σχολείο της, με τα στοιχεία να δείχνουν πως η γυναίκα είναι μητέρα της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι γαλλικές αρχές κάλεσαν την ελληνική πλευρά να ακολουθήσει τη δικαστική οδό, σε περίπτωση που επιθυμεί εξέταση DNA.

Σύμφωνα με το star.gr, σε μια τέτοια περίπτωση η διαδικασία θα μπορούσε να διαρκέσει έως και έξι μήνες, τη στιγμή που η μικρή Βαλεντίν βρίσκεται σε οικογενειακό περιβάλλον και φέρεται να είναι υγιής και χαρούμενη, κατά τις γαλλικές αρχές.

Πάντως, παραμένουν τα ερωτηματικά γύρω από την υπόθεση, δεδομένου ότι ο πατέρας της μικρής υπέπεσε σε πολλές αντιφάσεις.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η εξαφάνιση της μικρής Βαλεντίν δηλώθηκε στις 23 Δεκεμβρίου και αμέσως ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός Amber Alert.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η έρευνα των αρχών, ο πατέρας είχε ψευδώς δηλώσει την εξαφάνιση καθώς σε συνεννόηση με συγγενικό του πρόσωπο είχε μεθοδεύσει ο ίδιος τη μετάβαση της στο εξωτερικό.

Μάλιστα, η Βαλεντίν αναχώρησε στις 21 Δεκεμβρίου αεροπορικώς για το Παρίσι με τη συνοδεία του συγγενικού προσώπου, ενώ για να ταξιδέψει χρησιμοποιήθηκε το διαβατήριο της κόρης του παραπάνω συγγενικού προσώπου.

Ο πατέρας της σχεδίαζε να ταξιδέψει στη Γαλλία και ο ίδιος στις 12 Φεβρουαρίου, έχοντας εκδώσει και εισιτήριο. Τα σχέδιά του ματαίωσε η προσαγωγή του και η έρευνα των αρχών.

Για την υπόθεση υπάρχει στενή συνεργασία με τις αρμόδιες γαλλικές αρχές.

"google ad"

sputniknews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...