19.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Γελάει ο κόσμος: Ο Δήμος Πλατανιά συμμετέχει στην εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού παραλιών «Let’s do it Greece 2019» μετά τις φωτιές που έβαλαν “εθελοντές”

Ημερομηνία:

Πρώτα βάλανε φωτιές και καίγανε σκουπίδια στις παραλίες επί δύο βδομάδες και τώρα συμμετέχουν σε εκστρατεία καθαρισμού των παραλιών από τα σκουπίδια. Αν μη τι άλλο, προκαλεί εντύπωση η συμμετοχή του Δήμου Πλατανιά στην εκστρατεία  «Let’s do it Greece 2019».

Πιο αναλυτικά, στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Ο Δήμος Πλατανιά, στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών του δράσεων, συμμετέχει στην πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού «Let’s do it Greece 2019», η οποία διοργανώνεται στη χώρα μας για όγδοη συνεχή χρονιά, θέτοντας ως στόχο το συντονισμένο καθαρισμό περιοχών σε ολόκληρη τη χώρα από εθελοντές.

Ημερομηνία υλοποίησης της εθελοντικής εκστρατείας καθαρισμού έχει οριστεί πανελλαδικά, η Κυριακή 7 Απριλίου 2019.

Στόχος του Δήμου Πλατανιά, με τη συμμετοχή του στην εν λόγω περιβαλλοντική δράση, είναι να δημιουργηθεί μία κοινή προσπάθεια από όλους τους δημότες για τον καθαρισμό όσο το δυνατόν περισσότερων περιοχών του Δήμου και συγχρόνως να ενεργοποιηθούν εθελοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, επιχειρήσεις, σχολεία και άλλοι φορείς του Δήμου μας, ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε να διατηρήσουμε τον Δήμο μας καθαρό. Αναγκαιότητα που έχει αναδειχθεί ύψιστης και επιτακτικής σημασίας, μετά τις πρόσφατες καταστροφικές
πλημμύρες που έπληξαν το Δήμο Πλατανιά.

Στο πλαίσιο αυτό, η Δημοτική Αρχή του Πλατανιά ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ όλους τους πολίτες και τους φορείς του Δήμου Πλατανιά (φορείς εκπαίδευσης, πολιτιστικοί, περιβαλλοντικοί, αναπτυξιακοί σύλλογοι, επιχειρήσεις, σχολεία, κλπ) που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη φετινή εκστρατεία καθαρισμού Let’s do it Greece» να δηλώσουν τη συμμετοχή τους αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
koukoula@platanias.gr γνωστοποιώντας τα κάτωθι στοιχεία επικοινωνίας:

1. επωνυμία φορέα/συλλόγου/επιχείρησης που επιθυμεί να συμμετέχει στη δράση και νόμιμο εκπρόσωπο αυτού,

2. ονοματεπώνυμο πολίτη/εθελοντή που επιθυμεί να συμμετέχει στη δράση

3. τηλέφωνο επικοινωνίας [κινητό / σταθερό]

4. e-mail

ούτως ώστε να δρομολογηθεί στη συνέχεια ο συντονισμός όλων των ενδιαφερόμενων πολιτών και φορέων για τη βέλτιστη δυνατή προετοιμασία υλοποίησης της εθελοντικής δράσης καθαρισμού.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ