22.8 C
Chania
Friday, September 27, 2024

Γελάει ο κόσμος: Ο Δημήτρης Παπανώτας θα είναι υποψήφιος αν… – Αιχμές για Γκλέτσο

Ημερομηνία:

Σκωπτικό σχόλιο για την υποψηφιότητα Γκλέτσου στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Μιλώντας στο Mega, επανέλαβε πως θα είναι υποψήφιος «μόνο εφόσον οι υποψηφιότητες που θα μπουν δεν θα έχουν κάποιο άνθρωπο που να είναι πειστικός για τις προθέσεις του να κρατήσει το κόμμα ενωμένο, ότι θα εργαστεί σκληρά, και τρίτον να δεσμευθεί για έναν ενιαίο φορέα Κεντροαριστεράς, που μέχρι στιγμής δεν βλέπω».

O Δημήτρης Παπανώτας μίλησε και για τον Στέφανο Κασσελάκη. «Ο Στέφανος έκανε πάρα πολλά λάθη. Υπήρχαν άνθρωποι που του τα επισημάναμε και άκουγε, αλλά κακώς δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις επιθέσεις που δεχόταν», είπε και πρόσθεσε: «Αν δεσμευτεί για την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ και για το να φύγει η Δεξιά, θα είμαι πάλι στο πλευρό του και δεν θα καταθέσω υποψηφιότητα».

Αναφερόμενος στον Απόστολο Γκλέτσο, ο παρουσιαστής ανέφερε: «Έχω την εντύπωση ότι ήταν του ΚΚΕ. Και επίσης έχει ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση και με επιτυχία. Δεν έχω παρακολουθήσει ανάμειξή του στα πράγματα του ΣΥΡΙΖΑ και τα λοιπά. Όμως κάθε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, εφόσον είναι μέλος του κόμματος, έχει δικαίωμα να δηλώσει “παρών” σε μια τέτοια εκλογή».

»Δεν μ’ αρέσει όμως να ακούω, κάποιες εκφράσεις του στυλ “αν ήμουν εγώ εκεί, δεν θα μπορούσε (σ.σ. ο Κασσελάκης) να μιλήσει για κουκουλοφόρους. Δηλαδή τι, αν ήταν εκεί ο Απόστολος θα παίζαμε ξύλο;», κατέληξε.

topontiki.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν θα είμαι υποψήφιος, δεν θα εκδηλωθώ υπέρ κάποιου» λέει ο Παππάς – «Δεν πήγαινε άλλο» είπε ο Φάμελλος

Δεν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ο επικεφαλής...

Ηράκλειο: Έπιασαν τη γυναίκα που εξαπατούσε πολίτες σε όλη την Κρήτη

Τέσσερις υποθέσεις τηλεφωνικών απατών και πέντε απόπειρες εξιχνιάστηκαν από τους Αστυνομικούς...

Παίζουν τα ρέστα τους…

Το 2021 κάποιοι και κάποιες (εταιρείες) έπαιξαν το χαρτί «Ανδρέας...