15.8 C
Chania
Thursday, May 2, 2024

Γεωργία Μπίκα: Στο «φως» βίντεο από τις κάμερες του ξενοδοχείου που επιβεβαιώνει την άθλια κατάσταση στην οποία βρισκόταν – Καρέ καρέ οι κινήσεις της 24χρονης

Ημερομηνία:

Νέα στοιχεία για την υπόθεση βιασμού που κατήγγειλε η 24χρονη, Γεωργία Μπίκα, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Η εκπομπή “T-live” παρουσίασε αποκλειστικά πλάνα από τις κάμερες του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου, όπου κατήγγειλε τον βιασμό της η Γεωργία Μπίκα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Στο βίντεο φαίνονται καρέ καρέ οι κινήσεις που έκανε 24χρονη εκείνο το βράδυ.

  • Στις 2:09, η Γεωργία διασχίζει με το αυτοκίνητό της τον δρόμο και παρκάρει έξω από το ξενοδοχείο για να πάει στο πάρτι στη σουίτα του 6ου ορόφου.
  • Στις 2:25 βγαίνει από το αυτοκίνητο με την 17χρονη φίλη της και κατευθύνονται προς την κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου. Ένα σκυλάκι τις ακολουθεί από την ώρα που βγήκαν από το αυτοκίνητο.
  • Στις 2.28 μπαίνουν στο ξενοδοχείο.
  • Στις 3.36 η Γεωργία φαίνεται να φεύγει από το πάρτι.
  • Στις 4.03 κι ενώ έχουν αποχωρήσει από το ξενοδοχείο μαζί με τη φίλη της πριν από περίπου 25 λεπτά, όπως είπε στην κατάθεσή της η Γεωργία Μπίκα, η 24χρονη αρνείται να ακολουθήσει τη φίλη και τη μητέρα της.
  • Μετά από 25 λεπτά περιπλάνησης, η Γεωργία δεν μπορούσε να βρει το αυτοκίνητό της, επιστρέφει στο ξενοδοχείο. Είναι φανερό ότι η 24χρονη ήταν σε κακή κατάσταση, αφού παραπατάει.
  • Ελάχιστα λεπτά μετά, η Γεωργία Μπίκα πλησίασε και πάλι στο ξενοδοχείο.
  • Στις 4.05 μπαίνει στο ξενοδοχείο, όπου την περίμενε, όπως η ίδια κατήγγειλε ο απόλυτος εφιάλτης.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Χανιώτες τίμησαν στους δρόμους την Εργατική Πρωτομαγιά | Φωτός

Μαζικά με τα σωματεία τους (κυρίως αυτά που πρόσκεινται...

Πρωτομαγιά: Ο “Αγώνας της Κρήτης” συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις

Ο "Αγώνας της Κρήτης" συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την...

Συναγερμός για τραυματία με σφαίρα στην πλάτη – Δέχτηκε επίθεση με όπλα στον Δήμο Γόρτυνας

Συναγερμός στις Αρχές ύστερα από πληροφορίες για επεισόδιο με...

«Ξεσκονίζουν» Κρητικούς για παράνομες επιδοτήσεις με εικονικά μισθωτήρια στα Γιαννιτσά

Μεγάλη… πέραση σε Κρητικούς είχαν, ως φαίνεται, τα Γιαννιτσά...