30.8 C
Chania
Friday, September 13, 2024

Γεωργιάδης για Πολάκη: Εργάζεται μεθοδικά για να γίνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Θέλει να ξεφτιλίσει τον Κασσελάκη

Ημερομηνία:

Τι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή «Καλοκαιρινή Ζώνη» του Action24.

«Δεν γίνεται κάτι που δεν είχα προβλέψει. Την ημέρα που διεγράφη ο Παύλος Πολάκης από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, όταν κατάλαβα ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν τολμούσε να τον διαγράψει από το κόμμα, είχα πει ότι θα γίνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο υπουργός Υγείας.

»Από εκείνη τη μέρα εργάζεται πολύ μεθοδικά για να πετύχει αυτόν τον στόχο. Έχει επιτεθεί στην Αθηνά Λινού γιατί θέλει να ξεφτιλίσει τον Κασσελάκη, ο οποίος αν τη διαγράψει κάνει τον Πολάκη πανίσχυρο και αν δεν τη διαγράψει καθιστά τον εαυτό του υποχείριο των κατηγοριών ότι συγκαλύπτει τη διαφθορά. Δηλαδή, σε κάθε περίπτωσή είναι χαμένος γιατί ολιγώρησε να διαγράψει τον Πολάκη από το κόμμα και να του κλείσει το στόμα», πρόσθεσε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε πρωτοφανές το γεγονός ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να συναντήσει τον κ. Πολάκη και αυτός απάντησε «δεν έχω χρόνο».

«Θα μικρύνει τον ΣΥΡΙΖΑ»

Για το ενδεχόμενο ανάληψης ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ από τον Παύλο Πολάκη, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: «Ο Παύλος Πολάκης θα μικρύνει τον ΣΥΡΙΖΑ, θα τον φέρει στα μέτρα του, το μόνο που ξέρει να κάνει είναι τραμπουκισμοί»

topontiki.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ