23.8 C
Chania
Monday, September 16, 2024

Γιάννης Ιωαννίδης: Τελευταίο αντίο στον «ξανθό» – Σπαρακτικές εικόνες στο κοιμητήριο της Θέρμης

Ημερομηνία:

Τελευταίο αντί στον Γιάννη Ιωαννίδη, στην κηδεία του «ξανθού» του ελληνικού μπάσκετ το απόγευμα της Παρασκευής (6/10) στο κοιμητήριο της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη. Σκεπασμένο με τη σημαία του Άρη το φέρετρο και συγκινητικές στιγμές με τη γυναίκα του Ιωαννίδη, Γιούλα με τον κόσμο της ομάδας νωρίτερα στο λαϊκό προσκύνημα. Λύγισε στο «Αλεξάνδρειο» ο Νίκος Γκάλης.

Δείτε εικόνες από το κοιμητήριο:

kideia_ioannidi_thermi_2_4b9d7.jpg

kideia_ioannidi_thermi_3_627e3.jpg

kideia_ioannidi_thermi_4_7c497.jpg

ioannidis_giannis_kideia_1_7c4c1.jpg

ioannidis_giannis_kideia_2_610b3.jpg

ioannidis_giannis_kideia_3_b0ee3.jpg

Λύγισε ο Νίκος Γκάλης

Νωρίτερα, ρίγη συγκίνησης κυριάρχησαν στο «Αλεξάνδρειο», στο κλειστό γήπεδο όπου μεγαλούργησε ο Γιάννης Ιωαννίδης ως κόουτς στον πάγκο του Άρη.

Ο εμβληματικός μπασκετμπολίστας του Άρη και της Εθνικής Ελλάδας, Νίκος Γκάλης, λύγισε μπροστά στο φέρετρο του Γιάννη Ιωαννίδη, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Στο άκουσμα του θανάτου του Γ. Ιωάννιδη, ο Νίκος Γκάλης είχε δηλώσει ότι έχασε τον αδελφό του.

«Είναι μεγάλη συγκίνηση σήμερα για τον Άρη και όλο τον αθλητικό κόσμο. Αν μπορούσα να τον χαρακτηρίσω με μια κουβέντα, θα έλεγα πως είναι άντρας, ότι είχε να σου πει, στο έλεγε απευθείας στο προσωπό σου. Είχε όραμα από μικρό παιδί να κάνει μεγάλη ομάδα τον Άρη. Ανδρωθήκαμε μαζί, τον είχα σαν μεγάλο αδερφο, έβαζε την ομάδα πανω από τον εαυτό του. Ήταν σπουδαίος.

Είναι δύσκολη μέρα για μένα, τους Αρειανούς και όλο τον κόσμο. Ήταν δάσκαλος, πάρα πολύ σπουδαίος. Ζήσαμε πολλές καλές στιγμές και λίγες λύπες. Είναι αλήθεια πως και οι δύο μας δεν αντέχαμε την ήττα. Ήταν ευθύς και πολλοί τον κατηγορούσαν γι’ αυτό» ανέφερε ο Νίκος Γκάλης.

Επίσης, στο «Αλεξάνδρειο» βρέθηκε η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης, σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου, καθώς και παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές που συνέδεσαν το όνομά τους με τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Το φέρετρο με τη σορό του Γιάννη Ιωαννίδη σκεπάστηκε με σημαία του Άρη.

Μία ημέρα νωρίτερα, την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η επιμνημόσυνη δέηση στον Άγιο Ιωάννη Βούλας, στην Αττική, παρουσία πλήθους κόσμου.

Ράγισε καρδιές η κόρη του Γιάννη Ιωαννίδη

Ράγισε καρδιές και σκόρπισε ρίγη συγκίνησης η κόρη του Γιάννη Ιωαννίδη, Θεοδώρα-Ελένη. για να τον αποχαιρετήσει, επέλεξε τους στίχους από ένα αγαπημένο τραγούδι του «ξανθού», το «Καμιά Φορά» της Μαρινέλλας, που υπήρξε πιστή φίλαθλος του Άρη και της Εθνικής ομάδας. «Κοουτσάρα μου, το παιχνίδι δεν τελείωσε», ανέφερε στον επικήδειο που εκφώνησε κατά την επιμνημόσυνη δέηση.

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν όταν έφτασε στο Αλεξάνδρειο το όχημα που μετέφερε την οικογένεια του Γιάννη Ιωαννίδη, με τη γυναίκα του, Γιούλα, να χαιρετάει τους φιλάθλους.

Λυπηρίδης: Με τον κόουτς ζήσαμε στιγμές πάνω από τα όρια

Ο παλαίμαχος μπασκετμπλίστας Βασίλης Λυπηρίδης και ο προπονητής Γιώργος Μπουσβάρος βρέθηκαν στο «Αλεξάνδρειο» για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Ιωαννίδη. «Ζήσαμε στιγμές πάνω από τα όρια», όπως είπε ο Β. Λυπηρίδης.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια του Γιάννη Ιωαννίδη ζήτησε από όποιον το επιθυμεί να καταθέσει τα χρήματα στη Σχολή Τυφλών Θεσσαλονίκης

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

kideia_giannis_ioannidis_1_db27b.jpg

κηδεια γιαννη ιωαννιδη

kideia_giannis_ioannidis_3_82a2c.jpg

kideia_giannis_ioannidis_4_91293.jpg

kideia_giannis_ioannidis_5_616a3.jpg

 

kideia_giannis_ioannidis_6_be2ea.jpg

kideia_giannis_ioannidis_7_2ef23.jpg

 

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε προπαγανδιστικό βίντεο του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ ο «επίδοξος δολοφόνος» του Τραμπ

Σε προπαγανδιστικό βίντεο του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ εμφανίζεται ο...

Μεγάλη προσέλευση κόσμου στο STAVROS BLUE MOON | Φωτός

Η εκδήλωση "STAVROS BLUE MOON", που διοργανώθηκε από τον...

Υπερ-αδειοδότηση, υπερ-ανάπτυξη και πρωταθλητισμός στην εγκατάσταση έργων ΑΠΕ!

Της Βάννας Σφακιανάκη O Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά (ΣΠΕΦ)...

Κρήτη: Έπιασαν τους απατεώνες που εξαπάτησαν ηλικιωμένη με λάφυρο χιλιάδες ευρώ

Σε μια επιτυχημένη επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου, εξιχνιάστηκε...