16.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Γιατρός από την Κρήτη ισχυρίζεται ότι τα εμβόλια παρεμβαίνουν στο γενετικό υλικό: “Με διώκουν, αλλά θα φάνε τα μούτρα τους”, λέει

Ημερομηνία:

Την αλυσίδα των ψευδών ειδήσεων που προωθούνται από αντιεμβολιαστές επιχειρεί να σπάσει η δικαιοσύνη, ωστόσο στην ομάδα των αρνητών εντοπίζονται ακόμη και γιατροί.

Αντιεμβολιάστρια γιατρός υποστηρίζει τις απόψεις ψεκασμένων, ισχυριζόμενη ότι τα εμβόλια επηρεάζουν το… γενετικό υλικό των ανθρώπων. «Επιμένουν ότι δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση η ένεση να παρέμβει στο γενετικό μας υλικό. Είναι ψέμα», ισχυρίζεται χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τον Alpha.

Οι αντιδράσεις από τους συναδέλφους της είναι πολλές, την ώρα μάλιστα που θα περάσει από το πειθαρχικό για τις απόψεις της.

Η γιατρός δηλώνει παθολόγος και ότι έχει εργαστεί στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, ενώ πλέον έχει ιατρείο στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Στην ιστοσελίδα όμως του ιατρικού συλλόγου Ηρακλείου εμφανίζεται απλά ως γιατρός χωρίς καμιά ειδικότητα και επιμένει ότι είναι ειδήμων στο θέμα των εμβολίων.

«Με διώκουν, αλλά θα φάνε τα μούτρα τους γιατί εγώ μιλάω με αποδείξεις», ήταν τα λόγια της γιατρού.

protothema.gr

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...