11.8 C
Chania
Tuesday, December 23, 2025

Γιατρός με χασίς και LSD συνελήφθη σε beach party στα Χανιά

Ημερομηνία:

Μόνο για θεραπευτική χρήση δεν προορίζονταν το χασίς,  χάπια LSD και ένα χάπι “έκσταση” που είχε μαζί του γιατρός ο οποίος συνελήφθη χθες σε γνωστό beach party στα Φαλάσσαρνα στα Χανιά.

Ο γιατρός ηλικίας 31 ετών που βρίσκονταν στα Χανιά  συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης  Ναρκωτικών Χανίων, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Χανίων και Αποκόρωνα έπειτα από σχετικό έλεγχο, κατά τον οποίο βρέθηκαν στην κατοχή του οι ποσότητες της κάνναβης και τα χάπια.

Ανάλογη τύχη είχε όμως και ένας 27χρονος Ρουμάνος που επίσης βρίσκονταν στο beach party και ο οποίος πήγε να διασκεδάσει έχοντας μαζί του ένα μαχαίρι- στιλέτο,ένα σπρέι πιπεριού και μικροποσότητα κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Κρήτη κορυφαίος γαστρονομικός προορισμός στην Ευρώπη

Σύμφωνα με τη νέα λίστα του Conde Nast Traveller,...

ΚΚΕ: “Αθλιότητα της κυβέρνησης να κλείνει τους δρόμους που οι αγρότες αφήνουν ανοιχτοί”

Κατηγορίες προς την κυβέρνηση και την αστυνομία, για το κλείσιμο των δρόμων...

Όταν η ανεξιθρησκεία κτυπούσε την πόρτα της Μεσογείου

Του Γιώργου Ουρανού Δεν γνωρίζουμε αν έχει υπάρξει ποτέ στον...