19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Για κυβέρνηση τετραετίας όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων μίλησε η Φώφη Γεννηματά από τα Χανιά | Φωτός

Ημερομηνία:

Από τα Χανιά ξεκίνησε την περιοδεία της στην Κρήτη η κ. Γεννηματά η οποία έφτασε στο αεροδρόμιο στις 14:45 και αμέσως μετά κατάθεσε στεφάνι στους τάφους των Βενιζέλων. Στη συνέχεια, στις 15:15, είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, με Δημάρχους και στελέχη της αυτοδιοίκησης.

Νωρίτερα, από τους τάφους των Βενιζέλων η κ. Γεννηματά έστειλε “μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας για τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη”. Και συνέχισε: “Χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν στο σπίτι τους ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας.”

“Είμαστε η δύναμη η καθοριστική, η κρίσιμη, η δημιουργική, η Ευρωπαϊκή. Ζητάμε την στήριξη των Ελλήνων πολιτών για να είμαστε εμείς η τρίτη δύναμη, να πάρουμε την τρίτη εντολή για να είμαστε ο καταλύτης της Δημοκρατίας, ο εγγυητής της σταθερότητας”, είπε η κ. Γεννηματά.

Και κατέληξε τονίζοντας ότι “η χώρα έχει ανάγκη από μία κυβέρνηση τετραετίας στην οποία θα συμμετέχουν η περισσότερες, αν είναι δυνατό όλες οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις”.

Επόμενη στάση της κ. Γεννηματά θα είναι το Ρέθυμνο, όπου θα συναντηθεί με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου, τον Δήμαρχο Ρεθύμνου, Δημάρχους του Νομού καθώς και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τέλος, η κ. Γεννηματά, θα ολοκληρώσει την περιοδεία της στην Κρήτη με με ομιλία στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ στο Ηράκλειο.

Η συγκέντρωση θα γίνει στις 7.30 μμ στον κινηματογράφο “Αστόρια”

Οι φωτός από τη συνάντηση της κ. Γεννηματά με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, και φορείς της αυτοδιοίκησης:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για του πεσόντες του Λαφονησίου

Ο  Δήμος Κισσάμου προσκαλεί στην εκδήλωση τιμής και  μνήμης...

Οι οικοδόμοι των Χανίων στηρίζουν τον Δημήτρη Ανθούση

Τον δημοτικό σύμβουλο Πλατανιά και επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης"  Δημήτρη...

Ευχαριστήριο οικογένειας Μαριανάκη για τη στήριξη στην περιπέτεια της κόρης τους

Ανακοίνωση οικογένειας Μαριανάκη Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που νιώθεις...