15.8 C
Chania
Sunday, May 5, 2024

Για πλημμελλήματα κατηγορείται ο οδηγός του φρικτού τροχαίου στον Κλαδισσό

Ημερομηνία:

Βρέθηκε ο δράστης του φρικτού τροχαίο της Κυριακής 31 Ιανουαρίου, λίγη ώρα πριν αλλάξει ο χρόνος.

Δράστης είναι ένας 44χρονος οδηγός αγροτικού οχήματος και θύμα είναι ένας 66χρονος λαχειοπόλης.

Να υπενθυμίσουμε ότι ήταν τέτοιας σφοδρότητας η σύγκρουση ώστε το θύμα είχε διαμελιστεί ενώ δε μπορούσε να γίνει αναγνώριση από το πρόσωπο.

Το ατύχημα έγινε στις 23.35 την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, όταν ο λαχειοπώλης βγήκε από μίνι μάρκετ που βρίσκεται στα φανάρια του Κλαδισσού. Προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο όμως παρασύσθηκε από το όχημα του δράστη που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα. Ο οδηγός του φρικτού τροχαίου δε σταμάτησε στο σημείο αλλά επιτάχυνε και απομακρύνθηκε από το σημείο.

Σύμφωνα με τον Νόμο, ο δράστης κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, σύμφωνα με το άρθρο 302 του Ποινικού Κώδικα, που επιφέρει φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών ενώ όσον αφορά για την απομάκρυνσή του από το σημείο του ατυχήματος θα επιβληθεί ποινή σύμφωνα με το άρθρο 42 του Κ.Ο.Κ. που προβλέπει ποινή τουλάχιστον 6 μηνών φυλάκισης και αφαίρεση του διπλώματος για ένα διάστημα έως 6 μήνες.

Υπενθυμίζεται πως ο 66χρονος στις 23:35 της Κυριακής 31 Δεκεμβρίου, έβγαινε από κατάστημα μινι μαρκετ στην παλαιά εθνική οδό Χανίων Κισάμου στο ύψος της Παρηγοριάς, λίγο μετά τα φανάρια του Κλαδισού, όταν  στην προσπάθειά του να δισχίσει τον δρόμο για να πάει στο αυτοκίνητό του, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να διαμελιστεί, ενώ στην συνέχεια ο οδηγός του αυτοκινήτου έσπευσε να εξαφανιστεί στο σκοτάδι.

Να σημειώσουμε ότι το όχημα έχει εντοπιστεί ενώ ο δράστης, αν και έχει παρέλθει το αυτόφωρο, δεν έχει ακόμα παραδοθεί στις αρχές.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα στα Χανιά – Χάνει δύο δάχτυλα

"Παρατράγουδα" σημειώθηκαν στα Χανιά, αμέσως μετά την Ανάσταση, καθώς...

H γενιά των 65άρηδων εργαζομένων – Το νέο τοπίο στο ασφαλιστικό

Σε αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης οδηγούν οι επικαιροποιημένες μελέτες των...

Πέθανε η φωνή των “Socrates”, Αντώνης Τουρκογιώργης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...