23.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

Για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης εγκαλείται ο Μαρινάκης

Ημερομηνία:

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και εφοπλιστής, Βαγγέλης Μαρινάκης, εγκαλείται από τις δικαστικές αρχές για σωρεία εγκληματικών πράξεων μεταξύ των οποίων σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση, απόπειρες ανθρωποκτονίας, παραβάσεις του νόμου περί εκρηκτικών, δωροδοκία και άλλα αδικήματα.

Σύμφωνα με το βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών της Αθήνας που φέρνει στη δημοσιότητα ο Σκάι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και στενοί συνεργάτες του «προσεγγίζουν και επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, αστυνομικούς, δικαστικούς, πολιτικούς και άλλους ισχυρούς παράγοντες της χώρας, κάποιους από τους οποίους και προσλαμβάνουν σε καίριες θέσεις της ΠΑΕ, μετά την αποχώρησή τους από νευραλγικές θέσεις που κατείχαν στο Δημόσιο».

Ο αθλητικός εισαγγελέας Αρ.Κορέας έχει στα χέρια του στοιχεία από απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εκπομπής «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαΐδη, μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ως ύποπτοι καλούνται οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες Γ. Σαρρής, Γ. Παπακωνσταντίνου, Θ. Κουρίδης, Αρ. Σταθόπουλος, Θ. Μπριάκος, Γ. Δούρος και οι διαιτητές Κ. Ιωαννίδης, Απ. Αμπαρκιόλης και Γ. Καμπαξής.

tvxs.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απατεώνες προσπάθησαν να εξαπατήσουν 80χρονη υποδυόμενοι γιατρούς – Ζήτησαν 80.000 ευρώ

Σε νέο περιστατικό τηλεφωνικής απάτης προχώρησαν απατεώνες στα Χανιά,...

Σε ύφεση η φωτιά που ξέσπασε στην Ασή Γωνιά Χανίων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι του Σαββάτου,...